9 Septembrie 2011 (szatmar.ro)


Tobbnyire profi tancosok leptek fel a tancgalan


A tancvilag kedveloi ezuttal sem csalodhattak a Loga Dance School szeptember 9-i galajaban, hiszen az immar negyedik eve mukodo szatmari tanciskola szinvonalas produkciokkal es lenyugozo tancokkal kapraztatta el a nagyerdemut. Meglepeteskent egy fantasztikus magyarorszagi tancospar lepett szinpadra, aki szinten kierdemelte a kozonseg nagy tapsat.

Megalakulasanak negyedik evet unnepelte a mar hagyomanyosnak szamito tancgalaval a szatmarnemeti Loga Dance School, a varos egyik legszinvonalasabb tanciskolaja. Az erdeklodoket a mar megszokott musor, az iskola tagjainak es a meghivottak tancbemutatoja varta. Es bizony szep szammal voltak erdeklodok, ugyanis a tobb mint haromszaz ferohelyes szinhazterem kis hijan meg is telt.

A gala elso feleben az iskola versenytancosaie volt a foszerep, akik megprobaltak szinte minden tancstilusba bevezetni a kozonseget. A standard tancoktol megkezdve, a latin tancokon at egeszen a salsaig mindent eljartak az ugyes tancosok, sot a nem eppen konnyu tancot, a Rueda de Casinot is bemutattak. 

Amig a fellepok szusszantak egyet, addig a rendezveny musorvezetoi – Bartos Erzsebet es Ovidiu Chilintan – szorakoztattak a kozonseget, bevezetve oket a tancok tortenetebe, majd egyenkent bemutatva az iskola tancosait.

A musorvezetoktol azt is megtudtuk, hogy hamarosan a Loga Dance Schoolban is kezdetet veszi az uj tanev, es azok, akik szivesen kiprobalnak magukat a tancparketten be is iratkozhatnak az iskola altal inditott tanfolyamokra.

A beiratkozasrol, a tancmodulokrol es kedvezmenyekrol valo bovebb informacio a . Loga Dance School oldalan talalhato.A tanciskola ebben az evben a gyerekekre is gondolt, hiszen Kids Dance neven indit tanctanfolyamot. Amint azt Bartos Erzsebet ezzel kapcsolatban megjegyezte: ez a program igazan jo alakformalo, es sokkal jobb idotoltes mint a szamitogepen lovoldozni.
A tancgala masodik feleben az est kulonleges meghivottjainak produkciojara kerult sor.

Ket magyarorszagi profi tancos, Kaszas-Toth Daniel es David Dorottya nyugozte le a kozonseget latin, majd standard tancokkal. Az A kategorias tancospar masodik eve tancol egyutt, azelott pedig mas-mas partnerekkel kepviseltek Magyarorszagot kulonbozo versenyeken.

Loga Dance School-nak minden bizonnyal  sikerult lenyugoznie a szatmariakat, es bebizonyitani azt, hogy a muveszetek kozul a tanc az egyik legszebb kifejezesi forma.


Tobbnyire profi tancosok leptek fel a tancgalan (szatmar.ro)

X