21 Decembrie 2016 (Friss Ujsag)


Tizenkilenc leukemias gyermek mehet Disneylandbe 


Tizedik tancgalajanak bevetelebol kozel 20 leukemias gyermek szamara szerezne eletre szolo elmenyt a Loga Dance School tanciskola.

Az osszesen 1439 eladott jegybol osszesen 28 780 lej gyult ossze, amelybol 19 leukemias gyermek utazhat a parizsi Disneylandbe.

A tanciskola oktatoi, Vekony Viktor es Loga Hajnalka is tancparkettre leptek
Egy evtized telt el azota, hogy a szatmarnemeti Loga Dance School tanciskola megtartotta elso karitativ unnepi tancgalajat.

Azota minden evben egy-egy nemes celt tuznek ki maguk ele az iskola vezetoi, amelyet eddig kivetel nelkul sikerult is megvalositani.

Az elozo evek soran gyermekotthonokat tamogattak, teljesitettek egy 5 eves gyermek vagyat, aki furdoszobat szeretett volna az otthonukba, segitettek egy 21 eves mozgasserult fiatalon, akinek egy specialis kerekesszekre volt szuksege ahhoz, hogy egyetemre jarhasson, egy 15 eves zenei tehetseggel megaldott fiatal szamara tettek lehetove, hogy 4 evig Magyarorszagon tanulhasson zenet, hajlektalan csaladok feje fole sikerul tetot biztositani, valamint harom, autistakkal foglalkozo gyermekkozpont reszere adomanyoztak kulonbozo informatikai felszereleseket az elozo evek jotekonysagi galainak bevetelebol.

A tavaly rekordot dontott a tanciskola, ugyanis az eladott jegyek szama meghaladta az 1350-et is, ami 28 000 lejes bevetelt jelentett.

A nagyobbak mellett egeszen fiatal tancosok is bemutattak, mit tanultak iden
Az celkituzesek tekinteteben iden sem kerult alacsonyabbra a merce.

A Loga Dance School tanciskola celul tuzte ki maga ele, hogy az idei gala bevetelbol olyan eletre szolo elmenyt nyujtana a Szatmar megyeben leukemiaval kezelt gyermekek szamara, amelyet soha nem fognak elfelejteni, es annyira eroteljes pozitiv elmeny lesz, amely akar a gyogyulasuk szempontjabol is kedvezo hatassal lehet a kis betegekre. Igy szuletett meg a parizsi Disneyland meglatogatasanak az otlete.

A kedd delutan megtartott tancgalan felleptek a tanciskola kulonbozo korosztalyu verseny- es hobbitancosai, illetve az oktatok, Vekony Viktor es Loga Hajnalka is bemutattak nehany igen latvanyos tancot.

A hatalmas sikernek orvendo produkciokat kovetoen Loga Lorant, az iskola vezetoje osszefoglalta az idei eredmenyeket.

Elmondta, hogy iden uj rekord szuletett, hiszen sikerult osszesen 1439 jegyet eladni, amely 28 780 lejes bevetelt jelent. Mivel egy beteg gyermek Disneylandbe valo utaztatasa (2 nap oda, 2 nap vissza es 3 nap a helyszinen) amely nagyjabol egy hetet vesz majd igenybe, fejenkent korulbelul 340 euroba kerul, igy a befolyt osszegbol, 2017 majusanak vegen 19 gyermek kirandulasa lesz biztosithato.

Loga Lodant koszonetet mondott tovabba mindenkinek, aki akar egy jegy megvasarlasaval is hozzajarult az akciohoz, de kulon koszonet illeti azokat, akik tucatjaval vasaroltak a jegyeket (sokan voltak, akik akar 50 jegyet is felvasaroltak, sot voltak szervezetek es csoportok, akik 100-nal tobb jegy megvasarlasaval tamogattak az idei akciot).


Tizenkilenc leukemias gyermek mehet Disneylandbe (Friss Ujsag)

X