20 Iulie 2010 (Informatia Zilei)


Tinerii de la Loga Dance School au facut o demonstratie in Centrul Nou


Zeci de satmareni au aplaudat spectacolul inedit

Satmarenii care s-au plimbat duminica seara prin Centrul Nou al orasului, au avut placuta surpriza de a-i intalni pe tinerii dansatori de la Loga Dance School, care i-au incantat cu un spectacol de zile mari.

Timp de aproximativ o ora perechile si-au etalat maiestria de buni dansatori in ritmuri fierbinti de Bachata, Tango, Salsa, Rueda de Casino, Cha Cha si multe alte stiluri de dans latino, care au fermecat pur si simpli audienta.

Reprezentatia de dans a avut loc incepand cu ora 20.00 in piateta pietonala Corneliu Coposu. Acest moment magic a fost sustinut de grupa de Salsa de la Loga Dance School Satu Mare, coordonata de instructorul Bogdan N, si managerul scolii, Loga Lorant.

Tinerii, 7 baieti si 14 fete, s-au pregatit intens in cadrul unui cantonament de o saptamana, astfel incat totul sa iasa cat mai perfect.

Pe parcursul zecilor de ore de pregatire si-au exersat pasii, au studiat diverse coregrafii, dar si noi stiluri de dans, astfel incat la final, sa poata sa ofere satmarenilor un spectacol plin de savoare prin care lumea sa descopere frumusetea dansului. Si au reusit pe deplin acest lucru. Au fost rasplatiti cu ropote de aplauze si cu simpatia intregii audiente.

Desigur, nu au lipsit si emotiile din partea dansatorilor. Au avut insa grija sa si le ascunda cu mult tact, concentrandu-se asupra dansului, oferind la maximum tot ce au avut mai bun si de valoare din stilurile de dans invatate.

Atmosfera a fost intretinuta de instructorul lor, Bogdan N, care le-a povestit cu mult sarm, tuturor celor de fata, cum s-au desfasurat cantonamentele si, in acelasi timp, a prezentat un mic istoric al dansului ce urma sa fie prezentat.

Cea de-a doua surpriza pregatita satmarenilor de Loga Dance School va avea loc duminica urmatoare, pe 25 iulie, ora 20.00, in aceasi locatie, cu o prezentare a mai multor dansuri din categoria Dans Sportiv: Latino – Samba, Cha Cha, Rumba, Jive, si Standard – Vals Lent, Vals Vienez, tango si Quick Step.


Tinerii de la Loga Dance School au facut o demonstratie in Centrul Nou (Informatia Zilei)

X