18 Mai 2010 (szatmar.ro)


Tanulj Cha Cha Cubano a Loga Dance Schoolban!


Sok varazslatos tancstilussal ismerkedhetsz meg a Loga Dance Schoolban. Ha tul kozel engeded magadhoz a tancot, akkor az egy eletre elvarazsol, ha pedig nem mersz belevagni, megfosztod magad egy fantasztikus erzestol.

Ez a kellemes elmeny az eleted resze lehet, ha belekostolsz a tanc vilagaba a Loga Dance School segitsegevel. Letezik egy hely, ahol az lehetsz, amire mar korabban is vagytal, es ahol nem szamit az, hogy ki vagy es honnan jottel, mert csak a zene es a tanc a fontos.

A Loga Dance Schoolban uj baratokat is szerezhetsz, hiszen egy varazslatos erzes kot ossze a tobbi tancolni vagyoval.

Mivel gazdagodhatsz, ha elkezdesz tancolni?
… egy varazslatos erzessel, ami megtanit igazan elni es mindennek orulni,
… egy eszkozzel, ami altal megmutathatod, hogy ki is vagy igazabol,
… egy „tarssal”, aki szorakoztat, es akivel jol erezheted magad.

Amikor tancolsz a szived es a lelked felszabadul, a tanc lehet a boldogsag forrasa es vagyaid kifejezese, ami altal kimutathatod sajat ened.


A Cha cha Cubano egy szenvedelyes es komplex tanc

A kubai cha cha cha, azaz a Cha Cha Cubano a vilagon szeles korben elterjedt,  szorakoztato tanc. Elsajatitasa kisse nehezebb a Cha Cha chatol, mivel komplexebb, es kidolgozottabb tancforma.

A Cha cha cha az afrokuban zene fejlodesenek legujabb jelensegei koze tartozik, es eppugy mint a Mambo, eloszor zenei forma volt. A stilus az afro-kubai zene fejlodesekeppen jott letre 1953-ban, amikor a new yorki Broadway-n, a Palladiumban eloadtak az elso lassubb utemu Mambo-Cha Cha Cha alapu tancot.

A magaval ragado kubai zene, illetve tanc eloszor Eszak-Amerikat hoditotta meg, ahol 1954-tol a legkedveltebb divattanc lett. Ugyanakkor Europa is nyitott volt a latin-amerikai eredetu tanc es zene irant, s hirtelen tobb orszagban is nepszeru lett. 

A Cha Cha Cubano sokkal szenvedelyesebb, jatekosabb, mint az Europa szerte elterjedt Cha Cha Cha.

A kubai tanc mindemellett sokkal komplexebb es dinamikusabb, mivel tanc kozben  nem csak a ritmus, hanem a tempo is valtozik,

A tanc nepszerusege elerte csucsat, amikor 1961-ben hivatalosan felvettek a latin-amerikai versenytancok koze.

A Loga Dance School majus 21-tol inditja az uj formaban megszervezett Salsa oktatast, amelyre beiratkozhatnak majus 6-ig,  16 es 21 ora kozott, a Martirilor Deportati 30-as szam alatt talalhato tancteremben (a regi nyomda epuleteben).

Tobb informacioert erdeklodni lehet a Loga Dance School honlapjan, vagy a 0722-53-83-17-es telefonszamon


Tanulj Cha Cha Cubano a Loga Dance Schoolban! (szatmar.ro)

X