29 Aprilie 2010 (szatmar.ro)


Tanc es jo hangulat a racsok mogott


A Tanc Vilagnapjat aprilis 29-en a Szatmar Megyei Buntetes-vegrehajto Intezet foglyai is megunnepelhettek egy nem mindennapi tancbemutato kereteben.

Aprilis 29-en a delutani orakban a Szatmar Megyei Buntetes-vegrehajto Intezet foglyai is megunnepelhettek a Tanc vilagnapjat, melynek alkalmabol az intezet vezetosege a szatmari Loga Dance School tancosait hivtak meg.

Loga Dance School nyolc kivalo versenytancosa, azaz negy par nem mindennapi tanceloadast mutatott be tobb mint harminc fogolynak a borton tornatermeben.

Az eloadas soran a foglyok igazan belekostolhattak a tanc vilagaba, hiszen az ugyes tancosok nem csak  a standard, hanem a  latin tancokbol is remek izelitot adtak. A jo hangulatert es a rendkivuli produkcioert a foglyok vastapssal jutalmaztak a tehetseges tancosokat.

Loga Lorant, a Loga Dance School vezetoje elmondta a Szatmar.ro-nak, hogy rendkivuli alkalom, es kellemes elmeny volt ez a meghivas szamukra, hiszen eddig meg nem leptek fel borton falak kozott.

Az eloadasra nem kellett kulonosen keszulniuk, mert a tancosok idokozben egy nagyszabasu tancversenyre keszulnek. „Eleinte mindenki izgult, hiszen nem mindennapi, hogy foglyok elott lepunk fel, de a tarsasag vedve volt, es jol ereztuk magunkat az eloadas alatt” – tette hozza Loga Lorant.

A rendezveny celja a tanc vilaganak megismertetese, a szocialis keszsegek fejlesztese, valamint az onbecsules novelese – mondta el Simona Galiș, a borton pszichoszocialis osztalyanak felugyeloje.

A foglyok a Loga Dance School tancosainak bemutatojat lathattak

A tancosok tobb tanctipust is bemutattak


Tanc es jo hangulat a racsok mogott (szatmar.ro)

X