30 August 2010 (Magyar Hirlap)


Szines tancgala a szinhazba


Tegnap este 19 oratol a Szatmarnemeti Eszaki Szinhaz telt haz elott vette kezdetet a harmadik alkalommal a Szatmarnemeti Loga Dance School altal megrendezett tancgala. Az esemeny jelentosege, hogy a Loga Dance School immar harmadik szuletesnapjat unnepelte, hiszen 2007 ota szorgalmasan tanitja a nepszerubbnel nepszerubb tancokat a zene es tanc kedveloinke. Az est folyaman a nezok latin es sztenderd tancokat mutattak be, salsaban, cha-cha-chaban, becsi keringoben es sok mas meglepetesben gyonortkodhettek a jelenlevok.

A galan tizenot par lepett fel es kapraztatta el szenvedelyessegevel es tanctudasaval a nezoket, ugyanakko meglepetes-meghivottak is felvonultak a szinpadra, egy Show Dance kereten belul tobbek kozt magyarorszagi es romaniai profi versenytancosok is felleptek.

A ketoras eloadas soran a nezoknek lehetoseguk volt egy olyan violagot megismerni, ahol az erzelmeket es gondolatokat a zene es a tanc tolmacsolja.

Szeptember 13-tol minden tancolni vagyot szeretettel varnak az ujonnan indulo tanckepzeseken beiratkozni a mai nappal kezdodoen lehet.


Szines tancgala a szinhazba (Magyar Hirlap)

X