2 Decembrie 2010 (Informatia Zilei)


Sustine si tu visul lui Marian!


Loga Dance School deruleaza in perioada 1 noiembrie-19 decembrie 2010 o campanie caritabila dedicata lui Marian Demeter, un copil nevazator in varsta de 5 ani din Odoreu.

Familia baietelului a facut eforturi supraomenesti pentru a-i reda speranta copilasului, ca intr-o zi ar putea sa vada. A fost operat in Franta, unde i-au fost implantate vene artificiale.

Insa Marian tot nu poate vedea.

De la operatie, visul lui este sa aiba in casa o baie, ca si in hotelul din Franta unde au fost cazati. Insa visul lui Marian poate sa devina realitate cu sprijinul Loga Dance School si al fiecaruia dintre noi toti.

Pentru a-i fi implinita dorinta, se are in vedere o lucrare mai ampla: introducerea apei in casa, fosa septica si amenajarea baii, costul total fiind de 16.000 de lei.

Cei care doresc sa se alature campaniei caritabile o pot face in continuare cumparand un talon in valoare de 20 de lei pentru tombola ce va avea loc cu ocazia Galei Caritabile Loga Dance School, din seara zilei de 19 decembrie.

Taloanele le puteti achizitiona zilnic intre orele 16.00 – 21.00, de la sala de dans Loga Dance School, situate pe strada Martirilor Deportati 30.

Cazul lui Marian a sensibilizat pana acum inima a sute de satmareni.

Toate biletele cu loc s-au epuizat in primele cinci zile de la demararea campaniei. Reamintim ca in seara Galei vor fi extrase 10 taloane in valoare a cate 100 de lei fiecare.

Loga Dance School aduce multumiri celor care colecteaza in continuare bani pentru acest scop nobil.


Sustine si tu visul lui Marian! (Informatia Zilei)

X