28 Februarie 2017 (Informatia Zilei)


Sportivii de la Loga Dance School s-au intors cu 6 medalii de la Oradea


Sportivii scolii de dans au atins un record anul trecut aducand acasa 133 de medalii

Sportivii de la Loga Dance School au participat sambata, 25 februarie, la Cupa Oradea, organizata in localitatea Santandrei.

La aceasta competitive, dansatorii satmareni au obtinut 6 medalii din care 4 pe podium si doua medalii pentru locurile 4 si 7 in finala. Trebuie sa mentionam ca in acest sport sunt rasplatiti cu medalii toti sportivii clasati pe primele 7 locuri in finala.

Astfel, la Cupa Oradea, perechea de dansatori:

Makara Daniel si Puscas Iulia – clasa E, categoria 6-11 ani a obtinut locul 2;

Simon Luca si Simion Amalia – clasa D (14-15 ani) – locul 2;

Vekony Viktor si Loga Hajnalka  – clasa Open Standard (16-34 ani) – tot locul 2;

Pop Daniel si Mihali Alexandra – clasa E (14-15 ani) – locul 3;

Kengye Adam si Illes Tamara – clasa D (14-15 ani) – locul 4; respectiv

Makara Daniel si Puscas Iulia – clasa Open Basic (6-11 ani) – locul 7.

E demn de amintit cain 2016, sportivii acestei scoli de dans au reusit sa atinga un record pana in prezent, participand la 24 de competitii, de unde au adus acasa 135 de medalii, 26 de aur, 29 de argint, 23 de bronz si 57 de medalii pentru locurile 4, 5, 6 si 7 in finala.

In acest an, sezonul de competitii abia a inceput, deci Loga Dance School poate visa cu incredere la rezultate la fel de frumoase ca si in anii trecuti. Sportivii se pregatesc intens, cu maxima seriozitate la toate concursurile, iar organizatorii au inceput pregatirile si pentru concursurile ce se vor organiza la Satu Mare.

Cursuri gratuite de dans pentru liceeni

Loga Dance School a demarat recent un program special de dans sportive pentru liceeni.

In cadrul acestuia, elevii din clasele IX-XII, o luna de zile pot participa gratuit la cursuri, avand astfel posibilitatea de a experimenta atmosfera antrenamentelor de dans de societate.

Pana in prezent s-au inscris peste 60 de elevi, cei mai multi de la Colegiile Nationale Mihai Eminescu, Ioan Slavici, Doamna Stanca, Kolcsei Ferenc si Liceul Teologic Romano-Catolic Ham Janos, dar lista inca nu s-a inchis, deci doritorii sunt asteptati in continuare.

Programul este destinat tuturor liceenilor, nu doar elevilor de la liceele teoretice, cursurile desfasurandu-se o data pe saptamana, vineri, intre orele 17:15 – 18:45.

Pentru informatii suplimentare si pentru inscrieri puteti apela la nr. de telefon 0722-538.317, sau personal la sediul Loga Dance School.


Sportivii de la Loga Dance School s-au intors cu 6 medalii de la Oradea (Informatia Zilei)

X