13 Septembrie 2012 (Informatia Zilei)


Spectacol de zile mari oferit de Loga Dance School


Satmarenii care s-au plimbat duminica dupa-amiaza prin Centrul Nou au avut parte de o surpriza din partea dansatorilor de la Loga Dance School.

Asa cum de altfel ne-a obisnuit, in fiecare an Loga Dance School organizeaza in cursul lunii septembrie o prezentare, prin care locuitorii urbei pot sa ia contact cu activitatea pe care o desfasoara, a dansurilor ce pot fi invatate in cadrul cursurilor, dar si profesionalismului antrenorilor pe care ii are scoala.

Spectacolul oferit duminica, 9 septembrie, in piateta pietonala Corneliu Coposu din Satu Mare s-a bucurat de un real succes, cu o audienta peste asteptari, cu ropote de aplauze si felicitari.

Au incantat inimile si privirea zecilor de satmareni, 13 perechi de dansatori de la Loga Dance School.

Pe ringul de dans au evoluat 8 perechi de copii cu varstele cuprinse intre 5 si 12 ani. Desi majoritatea acestori tineri danseaza impreuna doar de 3-6 luni, pasiunea pentru dans s-a reflectat in fiecare gest al lor. De asemenea, au dansat 4 perechi de adulti si profesorii scolii de dans Vekony Viktor si Loga Hajnalka.

Printre cei prezenti s-a numarat si viceprimarita Marcela papici care, la finalul evenimentului a adresat cateva cuvinte dansatorilor si satmarenilor.

Din aceasta luna, Loga Dance School da startul unor noi cursrui pentru incepatori la grupele de copii si adulti. Mai multe detalii pe www.logadance.ro sau la telefon 0722.53.83.17 (Lorant)


Spectacol de zile mari oferit de Loga Dance School (Informatia Zilei)

X