29 Aprilie 2010 (portalsm.ro)


Spectacol de dans pentru detinuti


Spectacol de dans pentru detinuti

Persoanele private de libertate, aflate in custodia Penitenciarului Satu Mare, au asistat astazi la un spectacol de dans organizat cu ocazia celebrarii Zilei Internationale a Dansului.

Ziua de 29 aprilie este sarbatorita in intreaga lume ca fiind Ziua Internationala a Dansului, dansul fiind considerat una dintre cele mai frumoase arte.

Aceasta zi va fi sarbatorita si de persoanele private de libertate, aflate in custodia Penitenciarului Satu Mare.

In vederea marcarii acestui eveniment, membrii scolii de Dans Sportiv Loga Dance School din Satu Mare, au prezentat un spectacol in sala de sport a unitatii pentru persoanele private de libertate, aproximativ 40 de detinuti participand la aceasta actiune.

Purtatorul de cuvant al Penitenciarului Satu Mare, Raluca Dimulescu, a declarat ca scopul acestor activitati consta in dezvoltarea spiritului artistic, in dezvoltarea abilitatilor de socializare, precum si in cresterea respectului de sine.

“Patru perechi ai scolii de dans au fost prezente astazi in spectacolul pe care l-am prezentat detinutilor.

A fost o experienta frumoasa, interesanta si inedita, cu atat mai mult ca pentru noi a fost prima data cand am facut asta”, a declarat managerul scolii de dans, Loga Lorant.


Spectacol de dans pentru detinuti (portalsm.ro)

X