11 August 2013 (gazetanord-vest.ro)


Spectacol caritabil Black & White Angels pentru copiii autisti


Pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor s-a desfasurat vineri seara spectacolul caritabil „Impreuna pentru o lume mai buna”, organizat de Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”, impreuna cu trupa de street-dance Black & White Angels.

Evenimentul a marcat cinci ani de existenta a echipei de street dance „Black & White Angels” si  a avut ca scop strangerea de fonduri pentru copiii autisti ai  Asociatiei „Sfantul Benedict”.

Gazda evenimentului caritabil a fost prezentatorul emisiunii “Ceaiul de dimineata” de la Nord Vest TV, DJ Gaby. In holul Centrului Cultural „G.M.Zamfirescu” a avut loc o expozitie foto pe tema dansului realizata de Dragos Edmond, intemeietorul echipei „Black & White Angels”. Fotografiile au fost puse in vanzare, iar sumele obtinute vor fi donate copiilor autisti.

Spectacolul care s-a desfasurat in fata unui public numeros a debutat cu recitalul sustinut de tanara artista Paula Rat, dupa care au urmat cei de la Loga Dance School.

Au mai evoluat cei mai tineri membri ai echipei, acestia fiind Black & White Lil’ Angels, dupa care show-ul a continuat cu cei de la Passion 4Salsa, cei de la Black & White Angels, B-real din Oradea, Meyo tot din Oradea, MrSiid din Salonta si Vlady din Satu Mare.

Spectacolul s-a incheiat cu un moment marca Cserey Csaba.
 Pavel Prodaniuc


Spectacol caritabil Black & White Angels pentru copiii autisti (gazetanord-vest.ro)

X