3 Noiembrie 2010 (Informatia Zilei)


Seara incendiara de Halloween la Loga Dance School


Halloween este una din sarbatorile care in ultimii ani a prins tot mai mult teren in randul populatiei, fie ca vorbim de copii sau persoane adulte.

Pentru Loga Dance School a devenit o traditie ca de Halloween sa pregateasca o petrecere de zile mari.

Si de aceasta data, organizatorii evenimentului s-au intrecut pe sine, reusind sa transforme o seara intr-un moment de neuitat.

Evenimentul a fost pregatit in cele mai mici detalii de: Bran Tekla, Csaki Robert, Illyes Benjamin, Illyes Dalma, Ilonczai Tekla, Kardos Karoly, Kiss Bertalan Cristian, Loga Hajnalka, Loga Lorant, Lozan Tamas, Lupsica Negrean Diana, Pop Zoltan, Vajda Edina si Varga Csenge.

Peste 70 de persoane au participat in noaptea de 30 octombrie la petrecerea ce a avut loc in sala de dans de la Loga Dance School.

Desigur, evenimentul s-a adresat exclusiv celor cu inima tare.

A fost o seara infricosatoare, unde toata lumea s-a imbracat in cele mai ingenioase costume: mumii, zombie, pirati, etc.

Si decorul a fost pe masura, predominand imaginile horror: sicrie, felinare rosii, in fine, toata recuzita pentru o petrecere plina de suspans.

Intrarea s-a facut de pe un coridor intunecat, unde doar lumina lumanarilor insotea pasii dansatorilor pana la sala de dans. Atmosfera a fost una incendiara, personajele si-au intrat in roluri din prima clipa, iar umorul si buna dispozitie s-au regasit peste tot.

Toata lumea a cantat, a dansat pe rupte, distractia fiind la maxim.

Piesa de rezistenta a fost rezervata pentru miezul notpii, atunci cand cei 14 organizatori si-au dat masura talentului lor, dansand pe melodia Thriller.

Coregrafia a fost de exceptie, la fel si prestatia dansatorilor, care au fost rasplatiti cu ropote de aplauze. Acelasi show a fost prezentat si la clubul Déjà vu si Zambara.

Pe langa muzica si dans, toti cei prezenti au avut parte de numeroase surprize, printre care si concursul “Jack&Jill”, unde au fost desemnati castigatori Annabella Kopeczky si Sebastian Soos.

Cei doi au primit drept premiu din partea Loga Dance School un bon valoric de 100 de RON.

 


Seara incendiara de Halloween la Loga Dance School (Informatia Zilei)

X