3 Aprilie 2011 (Gazeta de Nord Vest)


Seara de Salsa la Loga Dance School


Peste 100 de persoane au participat, sambata seara, de la ora 22.00, la aniversarea a doi ani de salsa a scolii de dans Loga Dance School din Satu Mare.

Pentru a marca acest eveniment, la Show Dance si Salsa Party au fost invitate si alte scoli de dans din tara si din Ungaria

Invitatii speciali la acest eveniment au fost Bailarte Dance School si Salsa Caliente din Cluj Napoca, 2 Step Hip Hop si Fanat-X din Nyiregyhaza (Ungaria), care au sustinut cate un show de exceptie.

Seara de dans a fost deschisa de reprezentantii scolii Fanat-X din Ungaria, cu un vals lent.

Aceeasi pereche a incantat publicul cu tango, vals vienez, slow fox, paso doble si rock’n roll.

Muzica salsa a fost asigurata de DJ C, distractia continuand pana in zorii zilei de duminica, in ritmuri de salsa si nu numai.

Urmatorul eveniment marca Loga Dance School va avea loc in data de 15 aprilie, cand la Satu Mare cuplul Andreea Silvestri si Varadi Martina va prezenta un show dance latino.

Cei doi sunt dansatori de clasa “S”la sectiunea latino, ocupand locul 27 in clasamentul mondial si locul I in clasamentul Ungariei.

Cuplul de danstori va prezenta dansuri precum samba, cha cha, rumba, paso doble si jive.

Evenimentul va avea loc tot la sala Loga Dance School, de pe strada Martirilor Deportati nr.30, din municipiu. Intrarea la eveniment costa 20 de lei.

Rezervari se pot face la numarul de telefon 0722 53 83 17.

Sponsorul principal al evenimentului este restaurantul No Pardon.

Gazeta de Nord Vest si Nord Vest TV va recomanda acest eveniment.


Seara de Salsa la Loga Dance School (Gazeta de Nord Vest)

X