10 Ianuarie 2011 (Informatia Zilei)


Seara de Salsa de neuitat la Restaurantul Poesis


Dansatorii de la Loga Dance School au reusit sa-i puna in miscare pe toti invitatii

Vineri e seara de Salsa la Restaurantul Poesis, unde dansul pe perechi da tonul.

Vinerea trecuta, la Restaurantul Poesis, aproximativ 60-70 de satmareni s-au bucurat de o seara de salsa de neuitat, in care muzica si dansul au facut cea mai buna pereche.

Ritmurile de Salsa au antrenat intreaga audienta cu multa voie buna si distractie la maximum.

Dansatorii de la Loga Dance School au tinut sala in picioare, acordurile, muzica si pasii de dans reusind sa binedispuna pe toata lumea. Printre cei 30 de dansatori s-a numarat si administratorul scolii, Loga Lorant, si carismaticul antrenor, Bogdan N, artisti dedicati trup si suflet dansului, care au reusit ca si ceilalti de altfel sa aduca zambetul si pofta de dans oricarui invitat al serii.

Cunoscatori sau nu, satmarenii prezenti la eveniment au putut sa descopere frumusetea dansului, sa-i simta ritmul si farmecul, sa vada la modul propriu cum se danseaza, pentru ca Salsa este acel stil de dans care cucereste de la prima vedere. De la un minut la altul, sala a prins viata, dansatorii s-au intrecut pe sine, oferind un show de zile mari.

Cu siguranta, dupa o astfel de intalnire, multi dintre cei prezenti vor dori sa invete sa danseze, sa-si alimenteze sufletul cu o doza consistenta de energie pozitiva, pe care in mod cert dansul poate sa o transmita oricui.

Drept dovada, si de data aceasta, petrecerea a tinut pana dupa miezul noptii, mai ales ca in aceasta seara a fost mare petreceri si pentru toti cei care si-au sarbatorit onomastica. Dansul a fost la el acasa, la fel si muzica cu cele mai cunoscute melodii ale anilor ’80-’90, si cele mai mari hituri ale momentului, asigurate de DJ Pepe.

Reamintim faptul ca de mai bine de doua luni incoace, in fiecare vineri, Restaurantul Poesis gazduieste o seara de Salsa in compania dansatorilor de la Loga Dance School din Satu Mare.

Fie ca vorbim de o seara de Salsa cu karaoke, Salsa cu DJ sau pur si simplu Salsa, distractia este la superlative.


Seara de Salsa de neuitat la Restaurantul Poesis (Informatia Zilei)

X