27 Octombrie 2013 (gazetanord-vest.ro)


Sase ani cu Loga Dance School


Casa de Cultura a Sindicatelor din municipiul Satu Mare a gazduit sambata dupa-masa spectacolul aniversar al scolii de dans satmarene Loga Dance School.

A fost un eveniment de exceptie in care arta si splendoarea dansului s-au imbinat senzational, captand atentia publicului care a ocupat toate scaunele din incinta salii de spectacol.

Peste 70 de sportivi, copii si adulti de la grupele de performanti, intermediari si concurs au prezentat dansuri standard si latino, printre care vals lent, vals vienez, tango, samba, cha cha, rumba si altele pregatite special pentru ocazia de sambata.

Doi dintre profesorii scolii de dans, Viktor Vékony si Loga Hajnalka au prezentat dansuri Standard & Latino dar si un Show Dance pe care l-au aratat in fata tarii, in semifinala Romania Danseaza.

La finalul unui spectacol de aproximativ o ora si jumatate, managerul scolii, Loga Lorant, a prezentat ce au insemnat cei sase ani de activitate dar si care este directia inspre care se indreapta Loga Dance School.

Apoi, i-a prezentat publicului cei cinci profesori de dans ai scolii, iar in inchidere pe scena au fost chemati dansatorii, dar si familiile lor, pentru poza de grup. De-a lungul celor sase ani peste 2.000 de satmareni au trecut prin mana profesorilor de la Loga Dance School.

Lorena Giorgi


Sase ani cu Loga Dance School (gazetanord-vest.ro)

X