23 Octombrie 2013 (Informatia Zilei)


Sambata, Loga Dance School aniverseaza 6 ani de existenta


Loga Dance School aniverseaza 6 ani de existent. Pentru asta se pregateste un eveniment, o gala in care arta si splendoarea dansului se va imbina perfect intr-un spectacol sensational.

Totul va avea loc sambata 26 octombrie, de la ora 17:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor acolo unde copiii si adultii de la grupele de Performanta, Intermediari si Concurs, vor prezenta dansuri standard si Latino (Vals Lent, Vals Vienez, Tango, Samba, Cha Cha, Rumba).

Acestora mai adaugam alte 8 formatii de dans surpriza pentru spectatori.

Si cum seara va fi plina de surprize, profesorii scolii de dans, Viktor Vekony si Loga Hajnalka vor prezenta dansuri standard si latino, alaturi de un showdance cu dansurile prezentate in semifinala celebrului concurs “Romania Danseaza”.

Pentru doritori, pretul unui bile teste de 15 lei. De altfel, biletele se gasesc la sala de dans Loga Dance School, situata pe str. Martirilor Deportati, nr. 30 (incinta tipografiei), de luni pana vineri intre orele 18:00 – 21:00.

Pentru detalii si informatii accesati pagina de Facebook Loga Dance School, sau apelati la numarul de telefon 0722.538.317 (Lorant).


Sambata, Loga Dance School aniverseaza 6 ani de existenta (Informatia Zilei)

X