2 Noiembrie 2011 (szatmar.ro)


Salsa party Wilmark-al Szatmarnemetiben


A kolumbiai szuletesu Wilmark Rizzo Hernandez Romaniaban vegezte tanulmanyait, es a szulofold, a tropusi videk es a forro latin ritmusok iranti vagy, arra kesztette, hogy itt is tancolni, majd tancot oktatni kezdjen.

A Loga Dance School meghivasara november 20-an Szatmarnemetibe erkezik Wilmark, az a kolumbiai szarmazasu salsa oktato, aki elsokent hozta be Romaniaba ezt a nepszeru latin-amerikai tancot. 

A nyaron szervezett Bachatta hetvege sikere hozta azt, hogy varosunkat is megtisztelje a neves salsa oktato, es nehany egyszerubb tanclepessel adjon izelitot mindabbol, ami mar gyermek koratol szenvedelyeve valt.

A kolumbiai szuletesu Wilmark Rizzo Hernandez Romaniaban vegezte tanulmanyait, es a szulofold, a tropusi videk es a forro latin ritmusok iranti vagy, arra kesztette, hogy itt is tancolni es tancot oktatni kezdjen. 

O nepszerusitette elsokent Romaniaban a salsat, megalapitva az elso salsa diszkot, a Salsa Me & You-t es a Latin-amerikai Tancakademiat.

Immar 16 eve profi salsa oktato, es sajat tanccsapatat is letrehozta, melynek tagjaival nyarankent olyan orszagokban lepnek fel, mint Svajc, Nemetorszag, vagy Olaszorszag.

Walmark-al november 20-an, este 21 oratol a szatmariak is talalkozhatnak a Crystal termeben.

Az est kereteben a resztvevok egy oran keresztul salsa lepeseket sajatithatnak el a kolumbiai tancos iranyitasaval, majd profi fotok is keszulnek a szatmari Prisma Fotomuveszek Egyesuletenek tagjai altal.

Egy belepojegy ara 20 lej – jegyeket a Loga Dance Schoolban lehet vasarolni hetkoznaponkent 16-21 ora kozott. 

A resztvevoket tobbnyire elegans oltozetbe varjak: ferfiak ingben es nadragban a holgyek pedig bluzban es szoknyaban jelenhetnek meg.

Tovabbi informacioert latogasd meg a Loga Dance School oldalat!


Salsa party Wilmark-al Szatmarnemetiben (szatmar.ro)

X