7 Iulie 2010 (Informatia Zilei)


Povesti de success la Loga Dance  School – Cristian si Monica Dragos


Cristian si Monica Dragos ne vorbesc despre placerea de a dansa impreuna

ln spatele fiecarei povesti stau personajele, fiinte care au anumite asteptari, dorinte, viseaza, isi implinesc visele si isi fac traiul fericit. In acest numar al Suplimentului “Sanatate si Frumusete” va propunem sa aflati povestea sotilor Cristian si Monica Dragos pentru care ”dansul este  limbajul ascuns  al sufletului”.

Un vis implinit…

Monica Laura are 32 de ani, este coafeza si e pasionata de alergat si de dans. Sotul ei, Pio Cristian, are 34 de ani, este administrator si adora fotbalul si dansul. Amandoi iubesc sportul de mici, Monica facand gimnastica de performanta, iar Pio fotbal. In februarie 2009, povestea frumoasa in pasi de dans a celor doi soti prinde viata. Monica a hotarat sa isi inscrie fiul, pe Genaro, la cursurile de dans ale Loga Dance School. “In momentul in care am pasit in sala de dans am simtit ceva aparte. Sa fac dans la o scoala serioasa era un vis al meu din copilarie, asa ca am facut alegerea potrivita. Nu numai pe Genaro l-am inscris la cursuri, ci si pe mine si pe sotul meu, care a avut o surpriza mare cand i-am spus ca de maine mergem la dans.” ne povesteste Monica.

Pio a ajuns sa iubeasca dansul atat de tare incat face cu doua antrenamente mai mult pe saptamana decat sotia sa.

In ziua urmatoare semnarii contractului familia Dragos avea sa participe la prima ora de dans sub indrumarea profesionistilor de la Loga Dance School. A fost o ora in care proaspetii participanti la cursuri s-au simtit minunat, anturajul a fost placut, cei aproape 90 de dansatori oferindu-le de fapt o imagine de ansamblu care i-a convins pe sotii Dragos ca dansul este ceva aparte. Zilele au trecut, lunile la fel, si iata-i acum pe cei doi soti zilnic, continuand sa urmeze cursurile scolii de dans. Mai mult decat atat, Pio a ajuns sa iubeasca dansul atat de tare incat face cu doua antrenamente mai mult pe saptamana decat sotia sa, Monica. Fotbalist inascut, Pio s-a remarcat pe terenul de fotbal atat ca jucator, cat si ca antrenor.

Dansul aproprie partenerii cuplului

Loga Dance School inseamna pentru noi destindere, placere. In ringul de dans uitam de problemele de zi cu zi si am reusit sa ne facem multi prieteni. Ne place totul aici, invatam numeroase stiluri de dans. Dansul este sport, iar in viata noastra sportul este o pasiune. Fiecare dintre noi are nevoie de un hobby, fiecare trebuie sa faca un lucru din placere. Pe noi dansul si muzica ne echilibreaza. Zilnic avem antrenamente iar de cele mai multe ori la final de saptamana participam la seri de dans, la seminarii ori mergem impreuna in excursii. Dansul a ajuns sa fie unul dintre lucrurile cele mai importante din viata noastra. Fie ca suntem la antrenamente sau la prezentari, suntem impreuna atat ca pereche de dans, cat si ca si cuplu. Putem spune ca dansul ne-a apropiat foarte mult” marturiseste Monica.

“Timpul ni-l facem noi, iar ceea ce ne face placere merita orice efort!”

Ori de cate ori au posibilitatea, Monica si Pio il duc cu ei pe fiul lor, Genaro. Un sprijin deosebit vine si din partea parintilor care le sunt alaturi si ii sustin in tot ceea ce fac. Multa lume se intreaba cum de Monica si Pio mai au timp si pentru dans. Cei doi soti le raspund sincer: „Se intampla sa mergem de la serviciu direct in sala de antrenamente. O data sau de doua ori pe saptamana mai urmarim si noi un program la televizor, iar restul timpului este dedicat fiului nostru, Genaro. Un lucru am invatat de cand facem dans: timpul ni-l facem noi, iar ceea ce ne face placere merita orice efort.”

„Dansul este limbajul ascuns al sufletului nostru.”

Loga Dance School inseamna pentru Monia si Pio Dragos locul unde merg cu placere, unde practica unul dintre cele mai frumoase sporturi si anume dansul. Unul dintre cele mai importante lucruri demne de mentionat este faptul ca niciodata nu e prea tarziu sa incepi ceva nou. Trebuie sa ai doar curajul de a schimba ceva in viata, de a introduce o activitate placuta in agenda ta mult prea incarcata. „ La inceput aveam antrenamente de doua ori pe saptamana, urmate fiind de un cantonament de o saptamana. Din luna septembrie a anului 2009 avem antrenamente zilnice, progresand foarte mult in acest timp. Am participat si la un concurs de dans in Budapesta, concurand la un nivel inalt. Am obtinut si rezultate care sa ne multumeasca, insa deocamdata ramanem la amatori, dar nu se stie ce ne rezerva viitorul. Stim doar ca dansul este limbajul ascuns al sufletului nostru”.

Pentru detalii accesati www.logadance.ro sau prin telefon la numarul 0722 53 83 17 (Lorant)

Ioana Pop Vladimirescu


Povesti de success la Loga Dance  School - Cristian si Monica Dragos (Informatia Zilei)

X