14 Iulie 2010 (Informatia Zilei)


Povesti de succes la Loga Dance School – Zoltan si Csilla Pap


Zoltan si Csilla Pap ne vorbesc despre cum au descoperit frumusetea dansului

Va prezentam in numarul de azi povestea unui nou cuplu indragostit de dans si de muzica, care si-a gasit la Loga Dance School a doua casa. Zoltan Pap si sotia sa, Csilla, fac parte din categoria acelor oameni care au inteles ca bucuriile sufletului sunt la fel de importante ca banii sau serviciul.

Traim cu totii intr-o lume agitata, grabita si plina de stres cotidian, care ne face pe multi dintre noi sa uitam ca avem nevoie sa ne bucuram, sa ne simtim impliniti ca sa putem darui celor din jurul nostru bucurie si dragoste.

Dansul i-a ajutat pe sotii Pap sa se cunoasca mai bine

Clar daca au amandoi un serviciu care le solicita atentia, fiind tehnicieni dentari, unde fac o munca migaloasa pentru „a-i face pe oameni sa zambeasca fara inhibitii” (cum spune Zoltan), mai au si doi baieti de 7 si 5 ani care le umplu timpul, cei doi au ales sa petreaca impreuna cateva ore in care danseaza, invata sa se cunoasca reciproc si se recreeaza.

Mai mult decat o scoala de dans, la Loga Dance School se simt ca intr-o mare familie, cu membrii care au gusturi si preocupari comune.

Impreuna danseaza, merg la cursuri, prezinta show-uri, organizeaza petreceri, cantonamente, excursii si evenimente care ii scot din rutina cotidiana si le fac viata mai interesanta.

Zoltan isi aminteste cu nostalgie ca i-a placut sa danseze inca de cand era copil si ne povesteste o intamplare hazlie petrecuta intr-o vacanta de vara cand, impreuna cu sora lui, au pregatit o coregrafie de dans modern pe care au prezentat-o in fata bunicilor, ei fiind si dansatori interpreti. „A fost foarte hazliu”, ne spune el.

„Cand dansam se intampla o minune”

Cu siguranta ca pasiunea pentru dans a inceput atunci, in copilarie, iar acum nu face decat sa-si implineasca anumite dorinte. Unde mai pui ca dansul inseamna miscare, iar miscarea ne tine in forma si ne da un tonus bun pentru a trece peste toate micile sau marile incercari pe care viata ni le scoate in fata.

„Am auzit despre Loga Dance School de la un prieten si am avut norocul sa participam chiar de la inceput, iar cu managerul scolii, Lorant Loga, am devenit in scurt timp buni prieteni”, rememoreaza Zoltan. „Eu si Csillu iubim toate stilurile de dans si de fiecare data cand dansam, se-ntampla o minune, daca traiesti muzica dansand. Din cauza ca iti da o libertate de creatie la coregrafie, am alege dintre toate…salsa! ”

Uneori cuvintele nu nu pot exprima foarte fidel starile oamenilor, insa fetele celor doi radiau de bucurie atunci cand ne-au vorbit despre dans.

„Atunci cand am ales dansul nu ne-am propus sa fim profesionisti, am vrut doar sa ne simtim bine impreuna, si am gasit aceasta implinire in dans, asa ca sper sa-i spun lui Csillu si la 100 de ani: Shake it, baby!”

In numarul viitor va vom prezenta povestea a doua surori, pentru care dansul ocupa primul loc intre hobby-uri.

Vajda Tekla are 13 ani si este eleva la Scoala „Bascescu-Petofi”, iar sora ei, Vajda Edina, are 17 ani si este eleva la Colegiul National „Mihai eminescu”.


Povesti de succes la Loga Dance School - Zoltan si Csilla Pap (Informatia Zilei)

X