23 Februarie 2017 (Informatia Zilei)


Ore de dans gratuit pentru liceeni


Loga Dance School lanseaza in premiera un proiect dedicate elevilor satmareni. Este vorba despre un curs nou de dans latino care se adreseaza elevilor din clasele liceale.

Acest proiect vine in completarea programului educational dedicate elevilor din gimnaziu pe care scoala de dans il desfasoara deja de sase ani in parteneriat cu Inspectoratul Judetean de Politie.

Elevii care sunt pasionati de dans se pot inscrie la acest curs care in prima luna va fi gratuit printr-un simplu sms trimis la numarul 0722.53.83.17. mesajul trebuie sa contina numele celui care doreste sa participle la curs, clasa in care este si scoala la care studiaza.

Dupa ce grupa se va forma, fiecare elev inscris va fi contactat de un reprezentant al scolii de dans.

Daca pana in urmatoarele zile, numarul elevilor inscrisi va fi suficient de mare pentru a forma o grupa, atunci cursul de dans va incepe chiar de vineri, 24 februarie 2017.

“Prin intermediul acestui curs ne dorim sa infiintam o comunitate a liceenilor unde nici alcoolul, nici tigarile nu vor fi prioritare, ci dansul” este de parere Lorant Loga, Managerul Loga Dance School.

Orele de dans vor avea loc in fiecare viner, de la ora 17:15 la sala de dans situate pe str. Martirilor Deportati nr. 30 (vis a vis de Piata Mare nr. 1), iar durata fiecarei ore va fi de o ora si jumatate.

Stilurile de dans din cadrul acestui curs vor fi predate de catre Hajnalka Loga si Lorant Loga.


Ore de dans gratuit pentru liceeni (Informatia Zilei)

X