20 Mai 2010 (szatmar.ro)


Oldtimer kiallitast rendeznek Pusztadarocon


Csutortok delelott sajtotajekoztato kereten belul mutattak be a szervezok a junius 5-6 kozott eloszor megrendezett Oldtimer & Youngtimer Talalkozo 2010 elnevezesu kiallitas reszleteit.
Mint kiderult, mintegy negyven regi auto tulajdonosa jelezte eddig reszveteli szandekat a kiallitasra.

A javareszt Erdelybol erkezo autoritkasagok tulajdonosaihoz magyarorszagi, valamint fovarosunk gyujtoi is csatlakoznak. A ketnapos rendezvenyre Pusztadaroc kastelyanak udvaran kerul sor, junius 5-6-a kozott. A szervezok elmondtak, elbuvolte oket a kornyezet es ugy ereztek ez a helyszin lenne a legidealisabb egy effajta kiallitasnak.

A jarmuvek koruktol fuggoen ket kategoriaba lesznek csoportositva, a 25 eveseket a youngtimer, mig az ettol idosebb autok az oldtimer kategoriakba tartoznak majd. Prinzinger Adalbert valamint Csoma Istvan szervezok, a szatmarnemeti Oldtimer Club kuldottei elmondtak, nem csak egy egyszeru kiallitast szerveznek. Az autocsodakon kivul gulyassal, palinkaval es kulonbozo rendezvenyekkel varjak majd a latogatokat.

Ismertettek a programot a talalkozo szervezoi

A regi autok gyulekezoje 5-en 14 orakor a mar emlitett kastelyban lesz, majd Szatmarnemetiben, a varoskozpontban vonulnak fel. Ezt kovetoen rovid pihenot tartanak a katolikus Szekesegyhaz elott, ahol barki megcsodalhatja a jarganyaikat. A piheno utan ismet utnak erednek es visszaternek Pusztadarocra.
A ket nap alatt nem csak a szep autok, de a tancok, valamint a divat kedveloi is talalhatnak kedvukre valo szorakozast.

A Loga Dance Schoolt negy tancospar fogja kepviselni, akik angol-, illetve becsi keringot, valamint egy verdus tangot mutatnak be, mig a divatos ruhakrol a szatmarnemeti Inedit gondoskodik. Cosmin Muresan, a divatceg ruhatervezoje portalunknak elmondta, igyekeznek az 1940-es evek hangulatat elenk varazsolni.
A Hollywood aranykorat idezo ruhakoltemenyek mellett a ceg legujabb tavaszi, illetve nyari ruhakollekciojanak legjobbjait is megtekinthetik a nezok.

Az esemenyre a belepo 10 lejbe kerul, a tizennegy even aluliak szamara pedig dijtalan.


Ehhez hasonlo autocsodakkal talalkozhatnak Pusztadarocon


Oldtimer kiallitast rendeznek Pusztadarocon (szatmar.ro)

X