1 Februarie 2015 (gazetanord-vest.ro)


O noua reusita Loga Dance School, un nou vis implinit


Ca in fiecare an, Loga Dance School a organizat o campanie caritabila pentru a-i ajuta pe satmarenii cu probleme financiare sau cu probleme de sanatate.

Anul acesta, dansatorii au reusit sa atinga un nou record de bilete vandute la spectacolul caritabil organizat sambata la un salon de nunti din municipiul Satu Mare.

Peste 40 de dansatori, de toate varstele, in frunte cu antrenorii lor au pregatit mai multe stiluri de dans pentru a le multumi tuturor celor care i-au sustinut pentru a putea strange banii necesari in vederea inchirierii unei locuinte pentru familia Mezei.

Fiecare satmarean a putut contribui prin cumpararea unui bilet la implinirea visului familiei Mezei din Lazuri, acela de a avea o locuinta cu caldura si curent electric.

Campania s-a incheiat cu succes, organizatorii reusind sa depaseasca targetul.

In total s-au vandut 749 de bilete, iar fiecare bilet a costat 20 de lei, o suma simbolica, dar extrem de importanta pentru membrii familiei Mezei. Acestia au tinut sa le multumeasca tuturor celor care au luptat pentru visul lor de a avea o casa primitoare si de a nu fi nevoiti sa renunte la scoala.

Numarul de bilete vandute, dar si promptitudinea cu care satmarenii au raspuns initiativei celor de la Loga Dance School au facut ca si in acest an campania sa se transforme intr-un succes, urmand ca vineri membrii familiei sa se mute intr-un apartament cu patru camere, unde copiii familiei Mezei vor beneficia de toate conditiile pentru a nu fi nevoiti sa renunte la scoala.
 Alexandra Ardelean


O noua reusita Loga Dance School, un nou vis implinit (gazetanord-vest.ro)

X