28 Decembrie 2019 (Friss Ujsag)

Loga Dance School hazi csucs: tizenhet versenyrol 187 erem.


Loga Dance School hazi csucs: tizenhet versenyrol szaznyolcvanhet erem

Iden is magasabbra helyezte a lecet a fennallasa 12. evet unneplo Loga Dance School, de a tanciskola sportoloi ezt is megugrottak: hazi csucsot dontve 187 ermet gyujtottek be kulonbozo hazai es nemzetkozi versenyeken.

2017-ben 133, tavaly pedig 166 alkalommal osztottak ermet a Loga Dance School tancosainak.

A Loga Lorant klubvezeto altal keszitett merlegbol kiderul, hogy az elozo ket evben egyarant 21 versenyen vet- tek reszt a sportolok, iden azonban 17 megmerettetes eleg volt ahhoz, hogy huszonegy eremmel tulszarnyaljak a tavalyi csucsot:

35 arany-, 34 ezust- es 38 bronzerem jutott a Loga Dance School dobogosainak, de tovabbi 80 eremmel tertek haza a dontos parosok, akik a 4.,5., 6. vagy 7. helyeken zartak versenyszamaikban. „A teljesitmenybeli novekedesunket mutatja az is, hogy az ermek tobb mint felet, szam szerint szazhetet dobogos helyen zaro tancosaink hoztak” — olvashato a Loga Dance School kozlemenyeben.

Az idei osztalyonkenti roman bajnoksagon dontoig jutottak a szatmari tanciskola parosai.
A 12–13 evesek D-osztalyos megmerettetesen a Chris Varga, Polak Hanna kettos ezustermet szerzett a 25 parost felvonultato mezonyben.
A 16–18 evesek C-osztalyos versenyen 13 paros kozul a Kengye Adam, Illes Tamara duo a negyedik helyen zart.

A klub vezetoi egyebkent az elmult napokban egy elegans gala kereteben dijaztak az egyesulet idei legjobbjait, illetve elhangzott az is, hogy 2020ban is versenybe allitanak
6–7 evesek tehetsegeket.

Uj projektekkel is keszulnek a jovo evre, de az iden elkezdett programokat is folytatni szeretnek.

Egyelore most vakaciora vonultak a sportolok es az edzok, de januar elejen ismet elkezdik a munkat, a klub vezetoi pedig vel- hetoen ismet magasabbra helyezik a lecet.

Sporttancosok, edzok es szulok egyutt unnepeltek a Loga Dance School evzaro galajan.


Loga Dance School hazi csucs: tizenhet versenyrol 187 erem. (Friss Ujsag)

X