5 Ianuarie 2021 (Friss Ujsag)

Het dobogos helyezessel bucsuztak 2020-tol.

Het dobogos helyezessel bucsuztak 2020-tol

Online versenyen zartak az evet a szatmarnemeti Loga Dance School sporttancosai, amelyen ot dobogos helyet sikerult elerni โ€“ olvashato a sportegyesulet kozlemenyeben.

A Roman Sporttanc-szovetseg, illetve az Ifjusagi es Sportminiszterium altal rendezett megmerettetesre 12 parost neveztek a szatmariak, akik 16 versenyszamban vettek reszt.

Taroltak az ifju tehetsegek, hiszen ot par erdemelte ki az aranyermet. A 12โ€“13 evesek E-osztalyos megmerettetesen 22 paros kozul bizonyult a legjobbnak az Eduard Puscas, Bacutiu-Mak Regina kettos.

Ugyanebben a korosztalyban, de a D-osztalyos versenyben 12 nevezo duo kozott volt a legjobb a szatmari Nagy Dominik, Ilonczai Dora paros. A 16โ€“18 evesek kozott a Kengye Adam, Illes Tamara paros az open basic standard, a Daniel Pop, Mihaela Goras kettos pedig az open basic latino versenyszamban zart az elos helyen.

Aranyermet szerzett az Andrei Varga, Pauliuc Rita kettos is, akik a 14โ€“15 evesek D-osztalyos kategoriaban bizonyultak a legjobbnak. Utobbiak neveztek az open basic standard versenyszamban is, ahol ezustermet szereztek.

Kimagaslo teljesitmenyt nyujtott Sofia Fanea is, aki a 10โ€“11 eves, ezust fokozatu lanyok 23 fos egyeni mezonyeben bronzermet szerzett.

Dontosok
4. hely: Cristian Luca, Jessica Pintea (10โ€“11 evesek, E-osztaly; open basic standard).
5. hely: Toma Mihail, Hotye Narcisa (8โ€“9 evesek, tanciskola, 3 tanc).
6. hely: Cristian Luca, Jessica Pintea (10โ€“11 evesek, open basic latino).


Het dobogos helyezessel bucsuztak 2020-tol. (Friss Ujsag)


X