25 Noiembrie 2020 (Friss Ujsag)

Adomanyt gyujt a Loga Dance School.


Adomanygyujtest szervez a szatmarnemeti Loga Dance School egy raszorulo, craiovai, harom gyermeket nevelo dednagymama reszere.

A csupan oteves Ilincat, a hateves Nataliat, illetve a tizeves Andreit elhagytak a szuleik, a nagyszuloknek pedig tul nehez feladatnak bizonyult a gyermekek eltartasa.

Az artatlan gyermekeket a dednagymama, a nyolcvaneves Eugenia vette gondozasba, es feltett szandeka, hogy segitseget nyujtson szamukra.

A raszorulo csalad tortenetenek hallatan — amit a belugyminiszterium is kozzetett Facebook-oldalan — a szatmarnemeti Loga Dance School adomanygyujtest hirdetett annak erdekeben, hogy segitseget nyujtson a raszorulo csaladnak.

Loga Lorant elmondta, hogy barmilyen jellegu adomanyt szivesen fogadnak, ehhez azonban egy telefonos egyeztetes szukseges, az adomanyokat pedig szemelyesen veszik fel az adakozoktol.

Aki segiteni szeretne, az jatek, tanszer, tartos elelmiszer/edesseg vagy jo allapotban levo ruha felajanlasaval segitheti a csaladot, az adomanyok leadasanak hatarideje december 1.

Az osszegyult adomanyokat csomagszallito ceggel juttatjak el a csaladhoz. Tovabbi informaciokert a kovetkezo telefonszamon erdeklodhetnek: 0722.538.317.


Adomanyt gyujt a Loga Dance School. (Friss Ujsag)


X