8 August 2011 (szatmar.ro)


NetMusic es City Radio: kozos nyilt nap


Kivancsi vagy arra, hogy Bartos Erzsebet szoke avagy barna?

Hogy Szilagyi Levente, alias DJ Leviciusz miert a szatmari lanyok kedvence?

Vagy csak tudni szeretned, hogyan mukodik a City Radio?

Nos, minden, a City radioval kapcsolatos kerdesedre valaszt kaphatsz augusztus 20-an, Szatmarnemeti ujkozpontjaban, ahol elso alkalommal kerul megrendezesre a City Radio kozonsegtalalkozoja.

A NetMusic es a City Radio kozos nyilt napjan azon kivul, hogy megismerkedhetsz a radio musorvezetoivel, munkatarsaival, szamos egyebb erdekes programon es koncerten is reszt vehetsz.

Augusztus 20-an, szombaton reggel 10 oratol a Godorbol jelentkezik a City Radio elo adasa. Gyere a eld at az elo radioadas minden izgalmat, bulizz a radiosokkal Majka koncertjen, majd porogj fel DJ Gem-B funky ritmusaira. Mindezek mellett egesz napos programok varjak az erdeklodoket: lesz tancbemutato a Loga Dance School-al, nektek zenel majd a LIFT es a szatmari szineszek ismet eleneklik, hogy Let it be.

Termeszetesen nem maradhatnak el a kulonbozo jatekok sem, melyekkel igen ertekes dijakat nyerhetsz. 

Mindez nem lenne meg eleg? Akkor a NetMusic es a Roland Music School jovoltabol dobokat pufolhetsz es a leggitart is lecserelheted egy igazira szinten a Godorben, egy egesz napos termekbemutato kereteben.

Ha pedig botfuled van a zeneleshez, hallgasd meg, hogyan csinaljak az igazan nagyok a City Radio es a NetMusic egesz napos rendezvenyen.


NetMusic es City Radio: kozos nyilt nap (szatmar.ro)

X