10 Decembrie 2014 (gazetanord-vest.ro)


Mosul a venit si la persoanele cu dizabilitati


Centrul de Excelenta Excelnet din cadrul Asociatiei Handicapatilor Fizic Satu Mare a organizat, miercuri, la Restaurantul Venetia din localitatea Satu Mare spectacolul “Fii tu Mos Craciun!”, eveniment realizat pentru persoanele cu dizabilitati din judetul Satu Mare cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati si a Sarbatorilor de Iarna.

Este al doilea an consecutiv cand angajatii Centrului de Excelenta “Excelnet” Satu Mare doresc ca prin evenimente de acest gen sa contribuie la formarea unor relatii interumane deschise dialogului si comunicarii, la constientizarea apartenentei la societate a membrilor organizatiei, sensibilizarea opiniei publice cu privire la avantajele care ar rezulta din integrarea persoanelor cu dizabilitati in viata sociala, economica si culturala.

Totodata, se doreste promovarea intelegerii problemelor legate de handicap si mobilizarea sustinerii demnitatii si drepturilor persoanelor cu dizabilitati.

La eveniment au participat peste 180 de persoane, membri ai Asociatiei Handicapatilor Fizic Satu Mare, Asociatiei Nevazatorilor Satu Mare, Asociatiei Surzilor din Satu Mare, Asociatia Werdnig Hoffman Carei, apartinatori si reprezentanti ai institutiilor publice din domeniul social.

Invitati speciali au fost elevii Scolii de Arte Satu Mare, sub conducerea managerului Mircea Deac; Diousi Rafael si Talla Alexia de la Loga Dance School; Ansamblul Cununita Satu Mare sub indrumarea doamnei Carmen Sas.
Alexandra Ardelean


Mosul a venit si la persoanele cu dizabilitati (gazetanord-vest.ro)

X