22 Octombrie 2010 (portalsm.ro)


Miss Boboc D-na Stanca 2010


Miss Boboc D-na Stanca 2010

Un nou an scolar, noi boboci, asadar noi boboace. Vineri, in sala Casei de Cultura a Sindicatelor a avut loc Miss Boboc 2010 a Colegiului National Doamna Stanca.

Sala a fost arhiplina. Elevii colegiului, alaturi de profesori, prieteni, parintii tinerelor concurente, dar si elevii altor licee, au sustinut prestatia celor zece boboace ce au indraznit sa participe la un astfel de concurs.

Entertainerii competitiei au fost Mihai si Florin, de la Hi-Q, care, in stilul lor caracteristic, plin de viata, au animat atmosfera de pe scena si din sala.

Spectacolul a inceput cu un intro de prezentare a fetelor, apoi la sectiunea tinutei de zi a avut loc si partea de intrebari de cultura generala.

O alta sectiune interesanta a fost cea de dans folcloric, in care tinerele au prestat cate un dans specific unei tari anume.

Ca orice spectacol care se respecta, seara a continuat cu o demonstratie fierbinte de dans latino al sportivilor de la Loga Dance School.

Ultima proba a competitiei a fost cea a tinutei de seara, unde fetele au surprins audienta cu rochii stralucitoare, apetisante si diafane.

 


Miss Boboc D-na Stanca 2010 (portalsm.ro)

X