17 Decembrie 2016 (portalsm.ro)


Mirii pot aspira la o nunta perfecta. Targul de nunta de la Venetia


Mirii pot aspira acum la o nunta perfecta, Targul de Nunta 2016 de la restaurantul Venetia din Satu Mare oferindu-le tot ce este necesar pentru cel mai important eveniment din viata lor. De la machiaj, la formatie, de la rochii de mireasa, costum de mire, la fotografii, de la sala de nunta la toate accesoriile, inclusiv machiajul, totul poate fi gasit la acest targ. Si, daca semneaza si un contract, pot beneficia si de o reducere de 10% pentru serviciile oferite.

Patronul restaurantului care gazduieste aceste eveniment, Vasile Lup, a declarat pentru PortalSM ca Targul de Nunta a fost organizat in aceasta perioada pentru ca acum, in preajma sarbatorilor de iarna, multi dintre tinerii satmareni plecati la munca in strainatate se intorc acasa si isi fac planuri de munca.

”Acest targ a fost facut in ideea ca foarte multi dintre viitori tineri miri vin acuma de sarbatori acasa. Avem peste 40 de expozanti, din toate categoriile.

M-am gandit sa fie cat mai diversificat, adica limuzina, firme pentru decor, clatite, inghetata, machiaj, rochii de mireasa, costume pentru miri, sticlutele de palinca, cocktail bar, lansare de porumbei, sisteme de lumini, fotografi, torturi de mireasa, avem chiar si o formatie.

Avem cam tot ceea ce este necesar pentru o nunta reusita. Mirii isi pot organiza de aici o nunta de vis”, a aratat Vasile Lup.

Printre cei peste 40 de expozanti pot fi amintiti Ioana Calin, Spencer, Sara Flowers, Belliny, Salon Anastasia si multi altii. De asemenea, sunt prezenti si cei de la Loga Dance School.

Targul de nunti va fi deschis astazi, 17 decembrie, de la ora 12, si va putea fi viztat pana la ora 20.00, dar si duminica, 18 decembrie, intre orele 10.00 si 19.00.

Viitoarele cupluri, in special, dar si totti satmarenii, in general, sunt asteptati in numar cat mai mare la acest targ pentru a vedea care sunt tendintele in ceea ce priveste organizarea nuntilor si, de ce nu, sa semneze si contracte pentru diferite servicii la cel mai important eveniment al vietii lor.

Intrarea este libera.


Mirii pot aspira la o nunta perfecta. Targul de nunta de la Venetia (portalsm.ro)

X