29 Noiembrie 2010 (portalsm.ro)


Marian mai are nevoie de 450 de bilete vandute pentru a i se implini visul


Pentru Gala caritabila Loga Dance School din acest an, dedicata lui Marian Demeter, un copil nevazator in varsta de 5 ani din Odoreu, s-au vandut toate biletel cu locuri din sala de pe strada Martirilor Deportati nr.30, in care va avea loc evenimentul din 19 decembrie.

Astfel, s-au vandut 150 de bilete pana azi, bani care vor fi donati pentru implinirea visului unui copil orb. Dar pentru a i se implini visul, este necesara vanzarea a 600 de bilete.

Cei care doresc sa se alature campaniei caritabile si sa-l ajute pe Marian sa-si implineasca visul, o pot face cumparand un bilet in valoare de 20 de lei pentru Gala caritabila Loga Dance School.

Biletele se pot achizitiona zilnic intre orele 16.00-21.00, de la sala de dans Loga Dance School, situata pe strada Martirilor Deportati nr.30.

De asemenea, Loga Dance School s-a gandit sa rasplateasca gestul donatorilor, oferind cateva premii de recunostinta. La finalul maratonului, 10 donatori vor castiga prin extragere la sorti, cate un bon valoric de 100 de lei, pentru cursurile de dans.

Cu prilejul acestui eveniment, organizatorii vor sustine un maraton, si anume, o ora de dans continuu, fara oprire. Este vorba de un dans cubanez de formatie, Rueda de Casino, in care 10 dansatori extrem de talentati vor incanta publicul pentru un scop nobil.

Familia baietelului a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-I reda speranta copilasului lor ca intr-o zi ar putea sa vada. Parintii lui Marian au vandut terenul de langa casa de locuit pentu a putea plati operatia copilului in Franta.

Copilului i-a fost extras cristalul din ochi si i-au fost implantate vene artificiale. Insa, cu tot efortul medicilor, retina fiindu-i distrusa complet, Marian nu poate vedea deloc. De la operatie, visul lui Marian este sa aiba in casa o baie ca si in hotelul din Franta unde au fost cazati.

Sustine si tu aceasta campanie in calitate de spectator!


Marian mai are nevoie de 450 de bilete vandute pentru a i se implini visul (portalsm.ro)

X