7 Decembrie 2010 (szatmar.ro)


Magyarorszagi tancsikerek


Szep eredmenyeket ertek el a Loga Dance School tancosai. a XIV. alkalommal megszervezett Bem Kupan. Ugy a standard, mint a latin tancokban ugyesen teljesitettek a fiatalok.

Az elso –  november 7-i  – tancverseny utan egy ujabb versenyen vettek reszt a szatmarnemeti Loga Dance School profi tancosai.

Az iskolabol hat par nevezett be a XIV. Bem Kupara, melyet december 5-en rendeztek meg Budapesten. A tancversenyen osszesen 250 par mutatta meg tehetseget.

Loga Dance School tancosai nagyon jol teljesitettek a versenyen,  ugyanis Illyes Benjamin es Dioszegi Dalma masodik helyen vegezetek a standard D , ifjusagi tanckategoriaban. A tobbi ot par a felnott kategoriaban teljesitett kivaloan.

Maktary Yassin es Pop Jurj Andra a II. helyezest ertek el standard es VI. helyet a latin Hobby kategoriaban; Kiss Bertalan Christian es Illyes Dalma III. lett a standard es otodik a latin szinten Hobby tanckategoriaban; Pop Zoltan es Lupsica Negrean Diana a IV. lett a standard es VII.  a latin Hobby tanckategoriaban, valamint Zieber Christopher es Dombi Eniko az V. helyezest szereztek a standard tancoknal.

A D osztaly standard tanckategoriaban szinten jol teljesitettek a szatmari tancosok, hiszen Loga Lorand es Vajda Edina negyedikek lettek.

Loga Lorant es Vajda Edina IV. helyezest ertek el a standard tanckategoriaban

Januartol uj tanfolyamokkal varja a tancok szerelmeseit a Loga Dance School!

Ha On is szeretne a tancparkett ordoge lenni, vagy csak szivesen toltene idejet jo hangulatban, akkor a Loga Dance School-ban a helye.

Nem kell hozza mas, csak laza oltozet, egy kis elhatarozottsag, es hogy ellatogasson az On altal kivalasztott tancoktatasokra.

Tovabbi informacioert kattintson ide!

Gratulalunk a parosoknak, es tovabbi szep sikereket kivanunk nekik!

II. lett Illyes Benjamin es Dioszegi Dalma

Eredmenyesen teljesitettek a Loga Dance School versenytancosai


Magyarorszagi tancsikerek (szatmar.ro)

X