12 Ianuarie 2010 (Informatia Zilei)


Loga Dance School te invita in universul magic al dansului!


Loga Dance School a dat startul din 3 ianuarie unui nou modul de incepatori. La acest modul puteti sa va inscrieti pana in data de 15 ianuarie.

Grupele sunt impartite dupa stiluri de dans (Salsa sau Dans sportiv), respectiv dupa categorii de varsta. Grupele de dans sportiv au ore de luni pana joi, iar grupele de salsa au ore vineri si sambata.

Copii si juniorii au ore dupa-masa, iar adultii seara.

Loga Dance School studiaza in permanenta prin chestionare, sedinte de brainstorming si alte metode, care sunt temerile noilor cursanti inainte de a se inscrie la un curs de dans. Despre toate aceste lucruri am stat de vorba cu administratorul scolii, Loga Lorant, si iata ce am aflat.

La grupa de incepatori, toata lumea incepe de la zero

Cei care nu au participat niciodata la un curs de dans, traiesc cu gandul ca la grupele de incepatori, toata lumea care se inscrie, stie sa danseze. Realitatea este ca, la grupele de incepatori, toata lumea incepe de la zero. Aceasta grupa chiar din acest motiv se numeste grupa de incepatori, pentru ca orele se adreseaza strict persoanelor care nu au avut niciodata tangenta cu o scoala de dans.

Adultii mai traiesc cu impresia ca grupa de adulti inseamna sa ai varsta intre 18-25 de ani si se gandesc ca la 40 de ani s-a terminat vremea in care ar mai avea sansa sa invete sa danseze, asa ca mai bine stau la masa la o nunta sau la o petrecere, si se uita la ceilalti de varsta lor cum danseaza toata noaptea pe ringul de dans. Adevarul este ca majoritatea celor trecuti de 30, 40 chiar 50 de ani, care stiu sa danseze, sunt inscrisi la scoli de dans.

Loga Dance School are grupa de incepatori care se adreseaza exclusiv adultilor. Cea mai apreciata dansatoare a scolii este o doamna in varsta de 69 de ani, de profesie medic oftalmolog – Csutak Iren. Ea nu s-a preocupat de varsta ei, a dorit sa danseze si s-a inscris inca de la deschiderea scolii. Din luna martie 2009, cand am pornit salsa in Satu Mare, s-a inscris si la aceasta grupa, iar de atunci, consecutiv, frecventeaza ambele cursuri. Acum, atat la dans sportiv cat si la salsa, este la grupa de performanta. Este foarte simpatica si indragita de membrii Loga Dance School , ne spune administratorul scolii, Loga Lorant.

Exemplele nu se termina aici. Probabil nu ar fi de ajuns un intreg supliment sa scriem despre managerii, contabilii, politistii, avocatii… de 40, respectiv 50 de ani, care s-au inscris la dans, se simt bine pentru ca exista un stil de dans fermecator care ii cucereste la Loga Dance School!

Dansul va reprezinta in tot ceea ce sunteti

Daca il lasati prea aproape de dvs. va vrajeste pe o viata, iar daca alegeti sa il admirati de la o oarecare distanta, va molipsiti de un sentiment fantastic.

Toate acestea pot sa devina o parte a vietii dumneavoastra cu Loga Dance School. Lasati doar sa va introducem in universul magic al dansului!

Nu uitati ca exista un loc unde puteti fi ceea ce ati vrut intotdeauna sa fiti, unde nu este important cine sunteti si de unde ati venit, pentru ca doar muzica si dansul conteaza!

Aici, la Loga Dance School , veti gasi noi prieteni, alaturi de care, prin dans, traiti un sentiment sublim si inaltator. Aici, totul danseaza si viata pulseaza in ritm de dans.

Dansul va invata sa zambiti, sa fiti o fiinta vie, autentica si spontana.

Dansul va ajuta sa va puneti in evidenta valoarea, sa aratati cine sunteti cu adevarat.

Dansul va da sansa sa va cunoasteti un “partener”, care sa va binedispuna, si va face sa va simtiti bine.

Atunci cand dansati, inima si sufletul se elibereaza. Dansul devine o sursa a fericirii, un remediu miraculos care alunga norii de pe fruntea dumneavoastra, un mijloc de exprimare a dorintelor si personalitatii dvs.

La fiecare sfarsit de modul organizam o seara festiva, unde cursantii primesc o diploma care certifica faptul ca au absolvit cu succes primul curs de incepatori la Loga Dance School. Pe aceste poze e posibil sa intalniti fete cunoscute. Daca intrati pe site-ul scolii de dans, www.logadance.ro, la sectiunea Sportivi, alegeti grupele afisate si studiati varstele si ocupatiile persoanelor care au terminat la Loga Dance School, sa va linistiti sufleteste ca niciodata nu este tarziu.

Intrebari si raspunsuri la cele mai frecvente intrebari

  • Trebuie sa aduc partener/partenera?

Nu, nu trebuie. In timpul antrenamentului se schimba la fiecare dans partenerii de dans. Astfel, veti avea posibilitatea, in timpul unui antrenament, sa dansati cu multe persoane, ceea ce va va ajuta sa invatati mai usor si eficient.

  • Toata lumea se va uita la mine…?

Putin posibil, deoarece in sala, dupa inceperea orelor nu au acces decat cursantii. Iar colegii, la fel ca si dvs., in timpul orei nu au timp sa studieze alte persoane, pentru ca fiecare este preocupat sa invete pasii.

  • Ce tinuta trebuie sa am in sala de dans?

Tinuta trebuie sa fie una lejera, care sa nu restrictioneze miscarile. Pantofii de schimb (curati) sunt obligatorii, nu este permis accesul in sala cu pantofii de strada.

  • Cine tine orele de dans si in ce limba se preda?

Orele sunt tinute in limba maghiara si traduse simultan in limba romana. Loga Dance School colaboreaza cu al treilea dintre cele mai renumite cupluri de dans din Ungaria, conform Top 10 Hungary. Maestrul de dans la Loga Dance School este domnul Vekony Sandor, care a inceput dansul sportiv in Kiev, in urma cu 17 ani. La grupele de salsa, maestrul de dans este domnul Bogdan N, din Baia Mare, student la Cluj si profesor la Satu Mare, este vicecampionul Romaniei la Salsa, impreuna cu partenera lui, Carolina C. Impreuna conduc o scoala de Salsa din Cluj.

  • Cat dureaza un modul si cat costa?

Un modul dureaza 24 de antrenament, 8 antrenament costa 100 Ron (TVA inclus)/persoana.

  • Orarul, inscrierea si locatia unde se desfasoara cursurile de dans?

Contractul de scolarizare si inscrierile se fac zilnic la sala de dans, situata pe strada Martirilor Deportati nr.30 (incinta fostei tipografii), zilnic intre orele 16.00-21.00, cu actul de identitate.

In cazul minorilor sub 18 ani, trebuie sa vina parintele personal cu actul de identitate si certificatul de nastere sau actul de identitate al copilului.

 


Loga Dance School te invita in universul magic al dansului! (Informatia Zilei)

X