6 Iunie 2017 (portalsm.ro)


Coregrafii personalizate pentru dansul mirilor la Loga Dance School!


Coregrafii personalizate pentru dansul mirilor la Loga Dance School!

A mai ramas putin pana la nunta pe care o visati dintotdeauna iar dansul mirilor reprezinta pentru voi o durere de cap? Solutia este mai mult decat simpla si se numeste Loga Dance School!

Loga Dance School, una dintre cele mai importante scoli de dans din Romania, organizeaza cursuri pentru dansul mirilor.

Nu vorbim insa despre o coregrafie clasica de dans pentru miri ci despre ceva unic si diferit.

La Loga Dance School fiecare coregrafie este personalizata pentru fiecare pereche in parte. Nu se fac doua coregrafii identice!

De altfel totul este foarte simplu. Mirii aleg melodia si tipurile de dans din care Loga Dance School va pregati o coregrafie. Coregrafiile sunt realizate conform cererii: clasic sau combinat cu mai multe stiluri de dans, inclusiv stil american.

Mirii vor fi pregatiti de Loga Hajnalka. Hajni a absolvit Academia de Dans din Budapesta si a pregatit pana acum peste 400 de miri pentru primul lor dans de deschidere la nunta. Hajnalka este devotata acestei meserii de profesoara de dans, face totul din placere si pasiune si este cea mai potrivita persoana pentru pregatirea mirilor.

Este recomandat sa incepeti pregatirile pentru dansul mirilor cu cel putin doua luni inainte de eveniment.

Pentru o pereche care nu a practicat niciodata dansul, o coregrafie simpla dureaza in medie 3 – 4 antrenamente.
Loga Dance School va sta la dispozitie si cu servicii de Show Dance pentru a le oferi o surpriza deosebita invitatilor dumneavoastra.

Puteti opta pentru un spectacol de 10, 20, respectiv de 30 de minute. La acest capitol va puteti bucura de o prezentare de dansuri Latino, Standard, Salsa, etc.

Pentru programari si rezervari puteti suna de luni pana vineri intre orele 9 si 18 la numarul de telefon 0742-410-152 (Hajni).

Loga Dance School – The rhythm is in you!


Coregrafii personalizate pentru dansul mirilor la Loga Dance School! (portalsm.ro)

X