29 Septembrie 2010 (Informatia Zilei)


Loga Dance School si-a legitimat 23 de sportivi la Federatia Romana de Dans Sportiv


A ajuns momentul mult si de multi asteptat, legitimarea sportivilor! Acum a venit momentul in care putem cladi pe bazele puse de pe munca acestor 3 ani!

Concursuri nationale si internationale

In urmatorii 1-2 ani vor urma si meritatele rezultate ale sportivilor, iar increderea pe care au avut-o in antrenori si in scoala, va da rezultate!

Loga Dance School si-a legitimat sportivii la recunoscuta scoala de dans din Oradea cu care colaboreaza. C.S.Feeling Dance, o scoala renumita cu experienta care a dat dovada de la infiintare si pana cum, doar de seriozitate si profesionalism.

Fiecare sportiv la concursurile nationale si internationale va participa sub egida Feeling Dance Oradea, la fel cum este scris si in legitimatia dansatorilor, iar rezultatele in mass-media vor aparea sub egida Loga Dance School.

Sportivii sunt liberi de orice sarcina, nu au nici o obligatie finaciara daca doresc sa se transfere la un alt club. Acest lucru il pot face oricand, oriunde, individual.

Diamante care urmeaza sa fie finisate

“La primul cantonament din 2008, am scris pe pliantul cantonamentului ca in fiecare zi cand intru in sala de dans, vad sportivii ca pe niste diamante care urmeaza sa fie finisate, dupa cum acelasi lucru l-am scris si in 2009, respectiv 2010. Acum a venit momentul finisarii, mai exact, concursurile”, ne spune administratorul scolii Loga Dance School, Loga Lorant.

Sunt constient ca o scoala noua de dans are nevoie de minim cinci ani de pregatire pana creste la nivelul cand poate participa la concursuri. Este si meritul maestrului de dans care a reusit sa accelereze aceasta perioada astfel incat am ajuns la mai putin de 3 ani.

Acum urmeaza o perioada de 1-2 ani pana cand acesti sportivi vor ajunge la nivelul de tinta, unde scoala isi propune sa ajunga: finale, podium, locuri 1, trecerea la urmatoarea clasa.

Nu va fi usor, vor urma concursuri dupa concursuri, pe parcurs pierderile si esecurile le vor intari si mai mult, se vor antrena mult mai concentrat pentru urmatorul concurs, acum au deja un scop concret, la concursuri sa fie si mai buni, intre cei mai buni, si in final, cei mai buni. Toate acestea necesita o cantitate imensa de munca, perseverenta, seriozitate, raspundere, acestea sunt etapele finisarii, ca ei sa fie intr-adevar, diamante pretioase in dansul sportiv.

Drumul spre Succes!

Este foarte important pe cine urmezi! Vorbim de maestrul de dans, Vekony Sandor, din Nyiregyhaza. In Ungaria a dat dovada de calitatile profesionale si a demonstrat ca este printre cei mai buni.

La Loga Dance School a reusit la fel. La grupa de incepatori a reusit sa-I invete sa danseze pe oamenii care nu au avut deloc incredere in ei ca vor face cativa pasi de dans vreodata.

La grupa de performanta sa predea astfel incat sportivii sa poata sa asimileze sutele de elemente de tehnica. Sportivii care au ajuns sa fie selectionati in grupa de concurs sunt foarte buni dansatori. Atat scoala, cat si antrenorul, au maxima incredere in ei. Iar acum urmeaza sa obtina locurile meritate pe podium. Indrumatorul grupei de concurs este maestrul de dans, domnul Vekony Sandor, din Nyiregyhaza.

Cu aproximativ 20 de ani in urma, in timpul anilor de facultate (inginer) in Kiev, a intrat in lumea dansului. Cand a revenit in Ungaria la indrumarea maestrului de dans, domnul Bozoki Lajos din Budapesta, s-a inscris la Academia de dans, dupa care a obtinut si masteratul in domeniul dansului sportiv.

Iar de aproximativ 20 de ani se ocupa doar de dans sportiv, ridicand cllubul din Ungaria in Top 10 Hungary, clasat pe locul 3, iar din 2007 este contractat la Loga Dance School.

Loga Dance School are un sistem bine gandit, personal calificat selectat, si conditiile de antrenament create. Acum, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom ajunge acolo unde ne-am propus sa fim.


Loga Dance School si-a legitimat 23 de sportivi la Federatia Romana de Dans Sportiv (Informatia Zilei)

X