16 Noiembrie 2016 (Informatia Zilei)


Loga Dance School s-a remarcat la ultimele doua concursuri


Gala Loga Dance School va avea loc vineri, 18 noiembrie, la Casa de Cultura

La sfarsitul saptamanii, pe 12 noiembrie, Loga dance School a participat la Cupa Dance Art organizata in Targu Mures, unde sportivii au obtinut in finale 5 locuri de frunte in clasament.

Scoala de dans s-a inscris in concurs in 5 clase si categorii de varsta, sportivii intrand in finale in fiecare categorie, dupa cum urmeaza:

Diousi Rafael si Tala Alexia – locul 1 – clasa E, categoria 12-15 ani;

Vekony Viktor si Loga Hajnalka – locul 3 – clasa Open Standard, categoria 16-35 ani;

Hornyak Daniel si Nagy Julia – locul 3 – clasa E, categoria 10-11 ani;

Makara Daniel si Puscas Iulia – locul 4 – clasa E, categoria 6-9 ani;

Simon Luca si Simion Amalia – locul 5 – clasa D, categoria 12-15 ani.

Cu o saptamana in urma, in 5-6 noiembrie, sportivii Loga Dance School au participat la Campionatul National de Clase in Sibiu, unde au obtinut in finale 2 premii.

Kengye Adam si Illes Tamara – clasa E, categoria 12-13 ani, au obtinut locul 3 din 45 de perechi. Adam si Tamara au dansat in 4 etape pana la intrarea in finala, au concurat in optimi de finala, sferturi de finala, semifinale si finala.

Diousi Rafael si Tala Alexia – clasa E, categoria 14-15 ani, au obtinut locul 4 din 20 de perechi. Rafael si Alexia au inceput concursul in sferturile de finala, urmate de semifinale si finala.

Cele doua perechi au trecut dupa acest campionat intr-o clasa superioara, in clasa D.

In aceasta saptamana, sportivii de la Loga Dance School se pregatesc pentru traditionala Gala, care de data aceasta va marca aniversarea de 9 ani, organizata vineri 18 noiembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor, iar in 19-20 noiembrie vor participa la doua evenimente: Napoca Dance Festival, organizat la Cluj-Napoca si Campionatul Regional din Ungaria, organizat in Csongrad.

Vineri, parada dansurilor

In cadrul Galei vor evolua pe scena toti elevii scolii de dans. Vekony Viktor si Loga Hajnalka pregatesc un show de dans foarte apreciat de fiecare data de public.

Vor fi prezentate mai multe dansuri in formatie, de catre grupele de copii, intermediari, de concurs, si intermediari adulti.

Spectatorii vor fi delectati cu o adevarata parada a dansurilor latino si standard. Biletele se mai gasesc in numar limitat, iar dupa ce se termina se vor mai vinde bilete in picioare, dar si acestea doar in numar limitat, astfel ca toti cei care si-au luat bilete sa poata urmari spectacolul.

In ultima zi, in functie de biletele ramase, acestea se vor vinde intre orele 16:30 si 21, la fata locului.

Cei care isi iau bilete cu locuri sunt rugati sa vina cu cel putin 15 minute mai repede, deoarece cu 10 minute inainte de spectacol, locurile neocupate vor fi oferite celor care nu au mai gasit decat bilete in picioare.

Pentru informatii suplimentare puteti consulta site-ul scolii de dans www.logadance.ro sau sunati la nr. de telefon 0722 538 317.


Loga Dance School s-a remarcat la ultimele doua concursuri (Informatia Zilei)

X