30 August 2010 (satmareanul.net)


Loga Dance School la ceas aniversar


In aceasta seara, pe scena Teatrului de Nord “s-a petrecut” aniversarea a trei ani de existenta a binecunoscutei scoli de dans satmarene.

Bineinteles ca a fost o seara extraordinara pentru toti spectatorii prezenti in numar foarte mare in sala teatrului si, bineinteles ca elevii scolii, alaturi de invitatii lor din Ungaria (Bandi Ferenc si Ferko Noemi, multiplii campioni internationali) au fermecat audienta, facand ceea ce stiu ei sa faca cel mai bine, si anume, da, ati ghicit, sa danseze.

Au fost de toate: vals vienez, tango, quick-step, swing, samba, rumba, cha cha cha, salsa, mambo, bachata, rueda de casino, si probabil inca multe altele pe care, vrajit de ceea ce vedeam pe scena, nu am mai apucat sa le notez in carnetel. Am cautat minute in sir cuvinte care sa descrie atmosfera din sala si de pe scena, dar intr-un final am renuntat, gasind ca poate ar fi mai potrivit sa il citez pe celalalt instructor al scolii, Bogdan N, care, prezent pe scena la finalul spectacolului a spus: “Dansul este mai mult decat o arta, dansul este o terapie”.

Managerul Loga Dance School, Loga Lorant, a facut la finalul show-ului o scurta trecere in revista a echipei cu care lucreaza.

Am aflat astfel ca sora lui, Hajnalka, studenta la Facultatea de Dans din Budapesta, face si ea parte din echipa si se ocupa de pregatirea mirilor pentru primul lor dans, oferind, in functie de capacitatile artistice ale tinerilor insuratei, chiar si coregrafii personalizate.

P.S. Daca va grabiti, pana pe 10 septembrie inca mai puteti sa va inscrieti la urmatorul curs.


Loga Dance School la ceas aniversar (satmareanul.net)

X