9 Martie 2011 (Informatia Zilei)


Loga Dance School la Campionatul National de Seniori din Targu Mures


In perioada 5-6 martie, in Sala Polivalenta din Targu Mures, a avut loc Cupa Europeana de dans sportiv, la care au participat peste 1800 de sportivi, din 22 de tari.

Concursurile au fost conduse de 13 arbitrii internationali din: Malta, Luxemburg, Austria, Ungaria, Olanda, Belarus, Bulgaria, Marea Britanie, Croatia, Slovacia, Germania, Italia, Romania.

Participantii au apreciat manifestarea ca fiind una de mare anvergura, si probabil una dintre cele mai mari competitii de dans sportiv din Romania, remarcandu-se prin nivelul ridicat al participantilor.

In cadrul acestui eveniment a avut loc si Campionatul National de Seniori 1(categorie in care se pot inscrie doar perechile care au depasit varsta de 35 de ani fiecare, atat partenerul cat si partenera).

La aceasta categorie, Loga Dance School a participat cu o pereche formata din Kiss Bertalan Cirstian si Illyes Dalma, care au obtinut locul 3 la Latino si locul 6 la Standard.

Cele 2 rezultate obtinute de perechea satmareana confirma inca o data seriozitatea si perseverenta Loga Dance School, in a forma competitori de inalta clasa. Si iata ca acest deziderat al scolii da tot mai multe roade, confirmate prin rezultatele obtinute la multiple concursuri din tara si strainatate.

Illyes Dalma si Kiss Bertalan, doi dansatori talentati si ambitiosi

Cu aceasta ocazie, le-am solicitat celor doi dansatori sa ne impartaseasca cateva impresii despre concursul la care au participat de curand si pasiunea lor pentru dans.

Illyes Dalma: “Nu a fost usoara o astfel de competitie, pentru ca nivelul de pregatire al dansatorilor participanti a fost superior. Personal, consider ca mai avem mult de invatat, insa ma bucur nespus de rezultatul obtinut, tinand cont ca pregatirea noastra este relativ timpurie, fata de alti competitori, care detin o vasta experienta pe acest segment. Am simtit o bucurie nespusa atunci cand am dansat vals vienez, pentru ca melodia aleasa a fost extraordinara, iar atunci cand iti place muzica, nu are cum sa nu-ti reuseasca dansul.

De asemenea mi-a placut foarte mult Campionatul european de standard, participarea fiind una de exceptie, in mare parte profesionalismului, dar si elegantei dansatorilor”, povesteste Illyes Dalma.

Cat despre pasiunea pentru dans, interlocutoarea noastra ne spune ca, in pofida multitudinii de activitati care ii ocupa o buna parte a zilei, si-a gasit timpul necesar, cu mari eforturi, ce-i drept, pentru a-si implini o dorinta. Tot ea ne-a spus ca este important sa faci ceva pentru tine, iar, daca esti parinte, si pentru copilul tau. In calitate de mamica, a ales sa-si petreaca timpul liber impreuna cu baiatul ei pe ringul de dans, amandoi sunt dansatori la Loga Dance School, iar acest lucru a contribuit in mod graitor la sudarea legaturii dintre ei.

Si partenerul ei de dans, Kiss Bertalan, sau “Jumbo” cum ii spun prietenii, a fost impresionat de grandoarea competitiei, a organizarii de exceptie, dar si a audientei. “A fost o surpriza foarte placuta pentru noi acest concurs, si la fel de impresionati am fost de numarul mare de spectatori care s-au aflat in sala. Personal sunt foarte multumit de rezultatul obtinut, tinand ca am intrat relativ de curand in aceasta fascinanta lume a dansului. Spre bucuria noastra, au venit sa ne vada si sa ne sustina prieteni din oras, dar si din alte judete”, ne spune cu entuziasm Bertalan.

Calificativele primite din partea juriului le-au dat un imbold dansatorilor satmareni de a participa si la alte concursuri destinate categoriei lor de varsta, si nu numai. Amandoi sunt ambitiosi si talentati, deci, cu alte cuvinte, detin toate atributele unor competitori exigenti, cu sanse reale de a se afla printre cei mai buni dansatori.

Loga Dance School da startul grupei de concurs la copii cu varste intre 5 si 10 ani

In data de 17 martie 2011, scoala de dans organizeaza o preselectie la grupa de copii. Sunt asteptati sa participe doar copii cu varstele cuprinse intre 5-10 ani.

Aceasta preselectie este gratuita, nu reprezinta nici un fel de cost pentru participanti!

Rugam parintii sa nu aduca copii care nu au implinit varsta de 5 ani! Inscrierile pentru preselectie vor avea loc in data de 17 martie, intre orele 14-15, iar preselectia va incepe de la ora 15 pana la ora 16.

Maestrul de dans al Loga Dance School, domnul Vekony Sandor din Ungaria, va face preselectiile!

Copii selectati vor incepe un modul concentrat de 10 saptamani (saptamanal 2 antrenamente, luni si miercuri, de la ora 16.30), dupa care va avea loc a doua preselectie, unde cei mai buni vor fi legitimati la Federatia Romana de Dans Sportiv, si vor obtine carnet de dansator, dupa care va urma o vara plina de antrenamente, si un cantonament, iar din luna septembrie vor participa la primele concursuri.

Important! Fiecare sportiv legitimat de Loga Dance School este liber de orice contract, se poate tranfera oricand si oriunde, la alt club, fara nici o obligatie financiara, din acest motiv, sportivii legitimati isi vor achita individual toate cheltuielile aferente acestui sport: Taxe la Federatia Romana de Dans Sportiv, instruirile de dans, drumurile la concursuri. Loga Dance School nu poate si nu garanteaza succesul sportivilor! Loga Dance School il asigura pe fiecare sportiv de intreaga seriozitate si va lucra profesional la cel mai inalt nivel cu copii preselectati, urmand ca rezultatele sa apara la concursuri, la fel ca si la grupele de Juniori & Seniori.

Din 28 martie, Loga Dance School da startul unui modul concentrat pentru incepatori copii (6-12 ani), Juniori (12-18 ani) si seniori (peste 18 ani, +30, +40, +50 de ani).

Inscrierile se fac pana in 27 martie, cu actul de identitate, zilnic intre orele 16.00-21.00, la sala de dans situata pe strada Martirilor Deportati nr.30 (incinta tipografiei).

Prima ora de dans, cea din 28 martie, seara de la ora 20.00, va fi gratuita. Oferta este valabila decupand cuponul din cotidianul Informatia Zilei!


Loga Dance School la Campionatul National de Seniori din Targu Mures (Informatia Zilei)

X