14 Ianuarie 2016 (informatia-zilei.ro)


Loga Dance School asteapta satmarenii la noi cursuri de dans


Scoala de dans Loga Dance School a dat startul unor noi cursuri de dans, dans de societate si salsa pentru incepatori. Pasionatii de dans dar si cei care prefera sa practice dansul ca forma alternativa de miscare sunt invitati sa se alature familiei Loga Dance School.

Noul curs de dans de societate se adreseaza incepatorilor fie ca sunt copii ori adulti. Copiii sunt asteptati la cursuri in fiecare luni si miercuri de la ora 16.30.

Pe durata cursului copiii invata mai multe stiluri de dans precum: vals lent, vals vienez, tango, cha cha ori samba. Baietii cu varstele cuprinse intre 6 si 10 ani beneficiaza de 40% reducere.

Adultii sunt asteptati la curs in fiecare luni si miercuri incepand cu ora 20.00. Ei vor invata aproximativ 11 tipuri de dans printre care se vor regasi stiluri standard si latino americane.

Cei de la Loga Dance School s-au gandit si la iubitorii de dans mai ocupati care din cauza obligatiilor de serviciu sau a timpului limitat nu pot ajunge de doua ori pe saptamana la curs. Pentru ei au creat o alta grupa care se va antrena doar o data pe saptamana, miercurea de la ora 18.00.

Primul antrenament al stilului de dans Salsa incepe chiar maine, 15 ianuarie, de la ora 20:45

Grupa de incepatori este asteptata maine, de la ora 20.45, sa intre in febra dansului latino american. Cursantii vor invata stiluri de dans precum bachata, merengue si rueda de casino.

Grupa de intermediari este asteptata in fiecare vineri de la ora 19.00 si sambatata de la ora 13.00. Durata unui modul de incepatori pana la obtinerea diplomei cuprinde 24 de antrenamente – grupa Dans de Societate si 12 antrenamente – grupa de Salsa.

Costul unui abonament pentru incepatori este de 60 lei de persoana si contine 4 antrenamente, iar costul unui abonament pentru intermediari este de 125 lei si contine 8 antrenamente. Durata unui antrenament este de o ora si jumatate.

Vineri, 15 ianuarie, Loga Dance School organizeaza un antrenament gratuit de salsa incepand cu ora 20.45. Antrenori vor fi Soldea Carol din Oradea, participant la emisiunea „Dansez pentru tine” si Loga Hajnalka, participanta la emisiunea „Romania Danseaza”.

Pentru alte detalii sunteti invitati sa accesati pagina de internet a scolii de dans www.logadance.ro sau sa telefonati la numarul de telefon: 0722.53.83.17 (Lorant Loga). De asemenea puteti afla detalii chiar si de la sediul scolii de dans situat pe strada Martirilor Deportatti Numarul 30.


Loga Dance School asteapta satmarenii la noi cursuri de dans (informatia-zilei.ro)

X