11 Aprilie 2011 (szatmar.ro)


A salsa ritmusara tancoltak at az ejszakat


Kolozsvarrol es Nagyvaradrol is jottek varosunkba a latinos ritmusok szerelmesei, hogy vegigtancoljak az ejszakat a Loga Dance School altal szervezett salsa-esten.

A tanccal ismerkedok es a profibbak az est folyaman lathattak Bogdan N es Carolina C a salsa igazi romaniai nagyagyuinak – a produkciojat is.

Masodik alkalommal szervezett a Loga Dance School salsa-showt, s ahogy az elso, ugy a mostani est is zajos sikert aratott a tanc szerelmeseinek a koreben.

Mar kilenc orakor megkezdodott a buli, amelyen a latinos ritmusokra a salsat jol vagy kevesbe ismero, de lelkes parok tancoltak orakon at.

A mostansag a vilag minden tajan hodito tanc rejtelmeibe mar tobb szatmari is belekostolhatott, hiszen a tanciskola mar lassan egy eve szervez csak a salsaval foglalkozo tanfolyamokat.

Az est resztvevoiben a tanc miatti felszabadultsag mellett kis izgalom is volt, hiszen mindenki azt varta, hogy a romaniai salsas berkekben szinte legendanak szamito kolozsvari parost, Bogdan N es Carolina C eloben lathassak tancolni.

A paros nem is okozott csalodast az egybegyulteknek: fantasztikus tancshow-val leptek meg a rajongokat.
Ha mar a meglepeteseknel tartunk, maga a tanciskola vezetoje, Loga Lorant is szerzett egy kis meglepetest a resztvevoknek.

Mivel egy ideje az iskolaban lagzi elott allo ifju parokat kulon is felkeszitenek a legalapvetobb tancokbol es harmonikus nyitotanc-koreografiakat is osszeallitanak nekik, az iskola vezetoje a Dansez pentru tine cimu tv-musorban szereplo Alexandra Selessel tobb tancot is bemutatott, melyekkel barmikor amulatba lehet ejteni a nasznepet.


Rendhagyo menyasszonytanc

A salsa ritmusara tancoltak vegig az ejszakat


Loga Dance School aniverseaza 2 ani de Salsa (portalsm.ro)

X