27 Februarie 2016 (Informatia Zilei)


Loga Dance School a strans 27.620 de lei pentru copiii autisti


Din vanzarea de bilete s-au adunat de doua ori mai multi bani decat erau necesari

Campania caritabila demarata de Loga Dance School a deposit orice asteptari. Organizatorii nu doar ca au reusit sa stranga banii achizitionati materialelor didactice pentru copii, ci au adunat in plus 15.000 de lei din care vor fi cumparate alte obiecte necesare asociatiei care se ocupa de copiii autisti. In cadrul galei, organizata joi, 25 februarie, s-au inmanat achizitiile si banii beneficiarilor.

Ce-a de-a noua editie a campaniei caritabile demarata in fiecare an de Loga Dance School i-a avut ca beneficiari pe copiii autisti care se afla in grija Asociatiei Sfantul Benedict din Satu Mare. Pentru dezvoltarea lor, copiii au avut nevoie de o table interactiva dual touch cu videoproiector si 10 tablete cu un program special instalat pe ele. Pentru finalizarea cu succes a acestei campanii, a fost necesar sa se vanda 625 de bilete a cate 20 de lei fiecare, insumand 12.500 de lei. Insa, pana in seara evenimentului inclusive s-au vandut 1381 de bilete contabilizand in total suma de 27.620 lei, cu peste 15.000 de lei mai mult decat obiectivul stabilit.

Anul trecut, la cea de-a 8-a campanie caritabila s-a atins primul record in cei 8 ani de organizare a actiunii, cu 779 de bilete vandute. In acest an s-a depasit recordul cu 80%. Suma de 15.120 lei acumulata in plus va fi investita de asociatie intr-un laptop cu cerinte minime pentru table magnetica cu videoproiector si in 10 tablete cu program special pentru autisti care vor fi donate celor doua centre din Carei si negresti care au in grija copii autisti.

Evenimentul a fost emotionant, cu o audienta numeroasa si un spectacol extraordinar. Peste 50 de sportivi de la Loga Dance School, de la grupele de copii, junior si adulti, intermediari si concurs au prezentat dansuri Latino Americane si Standard. Invitatii surpriza ai serii au fost perechea Bandi Ferenc si Szondi Fanni din Ungaria. Acestia au prezentat 10 dansuri, 5 latino si 5 standard.

La finalul galei copilasii autisti le-au daruit organizatorilor cate un tablou desenat chiar de catre ei care ii infatiseaza pe antrenorii Hajnalka si Viktor, alaturi de diploma de excelenta.


Loga Dance School a strans 27.620 de lei pentru copiii autisti (Informatia Zilei)

X