27 Octombrie 2013 (informatia-zilei.ro)


Loga Dance School a sarbatorit prin spectacol 6 ani de la infiintare


Grupul de performanta alcatuit din copii. Acestia au dansat pe muzica country.

70 de dansatori au oferit delectare spectatorilor de la Casa de Cultura

Sambata, 26 octombrie, la Casa de cultura a Sindicatelor Satu Mare a avut loc a sasea aniversare a ;colii „Loga Dance School.” Evenimentul a fost prezentat atat in limba romana, cat si in limba maghiara de Adrian Pop si Bartos Erzsébet.

Prezenta publicului a fost remarcabila, sala fiind plina. Cei 70 de dansatori de toate varstele, au oferit timp de doua ore publicului o delectare pe cinste, cel mai mic concurent fiind de doar 6 anisori, iar cel mai in varsta de peste 40 de ani. Dansatorii clubului au participat si la emisiunea „Romania danseaza”, fapt ce arata si nivelul scolii. Publicul a avut ocazia de a admira dansuri standard, latino si de forma.

„Galele logadance sunt intotdeauna pline de emotie, acesta este un spectacol de inalta tinuta”- a spus prezentatoarea Bartos Erzsébet.

Primul dans care a impresionat profund publicul a fost interpretat de instructorii scolii, dansatori de categoria B Vékony Viktor si Loga Hajnalka, dupa care a urmat un grup de performanta alcatuit din copii. Acestia au dansat pe muzica country.
Viktor si Hajnalka au obtinut anul trecut titlul de vicecampioni ai Ungariei, iar anul acesta au obtinut medalia de aur la campionatul regional al Ungariei, clasa B standard. Hajnalka este studenta in ultimul an la Academia de dans din Budapesta. Ea isi va da doctoratul in dans sportiv.

Pe scena a evoluat si un grup de dansatori care aveau varste de peste 40 ani. Acestia au interpretat cu profesionalism dansuri rock’n’roll desi danseaza doar de 8 luni. Instructorii nu au uitat nici de regele pop-ului, Michael Jackson, ei dansand minunat pe piesa „Billy Jean”. Instructorul Vékony Viktor chiar i-a imitat miscarile cu o maiestrie spectaculoasa. „E greu sa spui ceva dupa asemenea dansuri” – a remarcat prezentatorul Adrian Pop.

Spre sfarsitul spectacolului, un grup de copii a transmis catarsisul catre public prin interpretarea unor valsuri vieneze, pe care le-au invatat in taberele de antrenamet organizate in timpul verii.

In incheiere s-au prezentat pe scena cei 5- managerul Loga Lórant, antrenorii Vékony Viktor si Loga Hajnalka, antrenorul de salsa Suta Vlad si antrenorul de dans sportiv Pantis Lucian – oameni carora li se datoreaza existenta scolii de dans. „Multumesc pentru prezenta si multumesc parintilor care isi trimit copiii la scoala de dans. Avem foarte multe planuri pentru viitor. In decursul a 6 ani, antrenorii au indrumat peste 2000 de satmareni”- ne-a comunicat Loga Lórant, managerul scolii.

Evenimentul a luat sfarsit cu o poza de grup cu toti dansatorii, dupa care a avut loc un party la cladirea „Loga Dance School.”

Parteneri media au fost Informatia Zilei, Informatia TV si Szatmari Magyar Hirlap.


Loga Dance School a sarbatorit prin spectacol 6 ani de la infiintare (informatia-zilei.ro)

X