12 Septembrie 2011 (Informatia Zilei)


Loga Dance School a sarbatorit 4 ani de la infiintare pe scena Teatrului de Nord


Teatrul de Nord a gazduit vineri, incepand cu ora 18, gala scolii Loga Dance School, cu ocazia aniversarii a patru ani de existenta. In jur de 400 de spectatori au admirat, timp de cateva ore, frumusetile dansului, pe stiluri variate, ca vals vienez, lent, dansuri latino ca samba, cha-cha, rumba, salsa, bachata, si multe altele.

La gala au participat peste 20 de dansatori care au prezentat 12 stiluri, printre care profesionisti, dar si incepatori, toti activand la renumita Loga Dance School. Seara a inceput intr-o atmosfera eleganta, publicul aplaudand la fiecare intrerupere, dar si pe parcursul dansurilor, al celor 6 perechi care si-au unit pasii pe ritmuri de vals vienez. Nu au lipsit surprizele.

Un cuplu venit din Ungaria, format din Dorottya si Daniel, dansatori de tip A, care au obtinut performante pe plan mondial, au interpretat zece stiluri de dans, demonstrand intr-adevar ca sunt profesionisti.

Printre cei care au facut ca seara sa fie incendiara pe scena, ii putem aminti pe Dora Tatar, eleva in varsta de 13 ani, Edina Vaida – 18 ani, Anca Spatar – 28 ani, Ramona Buru – angajata pe un vapor de croaziera, Leo Cordos – mecanic auto in varsta de 26 ani, Zsoltan Pop, Cristian Dragos, 34 ani, Loga Lorant si altii.

Pe parcursul evenimentului, prezentatorul Ovidiu Chilintan, a amintit realizarile Loga Dance School de-a lungul anilor, dar si programul de inscrieri al doritorilor, cu mentiunea ca incepand cu acest an se va infiinta o noua grupa, si anume Kids Dans, din care vor face parte copii de 4-7 ani.

Inscrierile la cursurile de dans se pot face de luni pana vineri, 12-16 septembrie, cu actul de identitate sau cu certificatul de nastere, in cazul minorilor.

Tineretul, cu varste cuprinse intre 12-18 ani, incepatori, pot beneficia de o reducere de 25%.

Cursurile vor incepe in 19 septembrie.


Loga Dance School a sarbatorit 4 ani de la infiintare pe scena Teatrului de Nord (Informatia Zilei)

X