3 Ianuarie 2015ย (Informatia Zilei)


Loga Dance School a avut rezultate exceptionale la competitiile nationale si internationale din 2014


In cursul acestui an, Loga Dance School a participat cu 13 perechi de dansatori la 18 concursuri, campionate si cupe organizate in Romania, Ungaria si Slovacia, obtinand 69 de medalii.

Aceste rezultate reprezinta o crestere fata de 2013, cand sportivii acestei scoli de dans au adunat 61 de medalii. Cei mai buni 26 de sportivi de la Loga Dance School, care au reprezentat scoala in finalele competitiilor din 2014, sunt: Diousi Rafael โ€“ Tala Alexia, Dragos Cristian โ€“ Dragos Monica; Dragos Genaro โ€“ Nemet Daiana; Evi Bogdan โ€“ Tatar Alessia; Handrau Raul โ€“ Mihai Gloria; Horotan Darius โ€“ Barbus Patricia; Kengye Adam โ€“ Illes Tamara; Loga Lorant โ€“ Ary Dalma; Makara Daniel โ€“ Puscas Iulia; Pop matei โ€“ Lohan Larisa; Simon Luca โ€“ Muresan Maria; Telegdy Matyas โ€“ Vajda Tekla si Vekony Viktor โ€“ Loga Hajnalka.

Eficienta antrenorilor se masoara in rezultatele obtinute de sportive la concursuri. Meritul pentru rezultatele sportivilor se datoreaza atat eforturilor depuse de ei, cat si antrenorilor Vekony Viktor si Loga Hajnalka.

In cursul verii s-au organizat doua cantonamente pentru grupa de performanta copii si grupa de concurs copii, precum si excursii de recreere in munti.

In 9 decembrie, intr-o sala arhiplina de spectatori, la Casa de Cultura a Sindicatelor, dansatorii scolii au prezentat Gala de aniversare a 7 ani de la infiintarea Loga Dance School. La fel ca si in anii anteriori, anul se incheie cu o campanie caritabila, care a inceput din 24 decembrie si se va termina in 30 ianuarie 2015.

Aceasta campanie se afla la cea de-a 8-a editie, prima fiind organizata chiar la infiintarea scolii.

Pentru anul ce vine, conducerea Loga Dance School pregateste multe noutati, despre care vom relata si noi la momentul oportun.


Loga Dance School a avut rezultate exceptionale la competitiile nationale si internationale din 2014 (Informatia Zilei)

X