30 August 2010 (szatmar.ro)


Lenyugozo galaeloadast tartott a Loga Dance School


Latvanyos tancgalaval unnepelte fennallasanak harmadik evfordulojat  a Loga Dance School.

 A tancvilag kedveloi fantasztikus tancbemutatonak lehettek szemtanui vasarnap este.

A Loga Dance School harmadik evforduloja alkalmabol, profi tancosok es az iskola versenytancosai leptek szinpadra a helyi kozonseg elott az Eszaki Szinhzaban.

Musorukban tizenket tancot, standard – keringot, tangot, quick step-et, slow fox-ot – es latin tancokat – szambat, cha-cha-cha-t, jive-ot, rumbat es tobb fajta szalszat adtak elo a Loga Dance School tancosai.

A tancgala azon kivul, hogy kulonleges szorakozast biztositott, izelitokent is szolgalhatott a szatmariaknak. A kaprazatos mozdulatokat a helyiek is megtanulhatjak, ugyanis szeptember 13-tol indul az uj tancoktatasi program a Loga Dance Schoolban.


Ferko Noeminek es Bandi Ferencnek most is sikerult hatalmas sikert aratnia 


Az idei gala a korabbiakhoz hasonloan magas szinvonalu es feledhetetlen elmeny volt, hiszen nem csak a Loga Dance School tancosai, hanem profi tancosok is szorakoztattak a nagyerdemut.

A magyarorszagi versenytancosok Ferko Noemi es Bandi Ferenc tobb alkalommal is leptek mar fel a Loga Dance School meghivasara Szatmarnemetiben, es ugy mint mindig, most is sikerult hatalmas sikert aratniuk.

Tobbek kozott jive, passo doble, angol keringo, tango es foxtrot tancokkal kapraztattak el a kozonseget.

Carolina C es Bogdan N sem voltak kulonbek

A magyarorszagi profi tancosokon kivul Carolina C es Bogdan N, Romania legjobb tancosai nyugoztek le latin tancokkal a kozonseget, majd Vekony Sandor nyiregyhazi tanctanar is megtisztelte a kozonseget es tancosokat jelenletevel.

A Loga Dance School mukodese ota arra torekszik, hogy a helyiek koreben egyre jobban nepszerusitse a tanc muveszetet, es sokakban felebressze a tanc iranti vagyat.

Az elmult idoszakban bebizonyosodni latszik, hogy mifelenk is igeny van a minosegi tancoktatasra, es mindarra amit egy tanciskola nyujtani tud.

A Loga Dance School tanciskola novendekei az elmult idoszakban tizenket tancstilust sajatithattak el, es a galan eloadtak az edzotaborban tanultakat.

Aki a fergeteges galanak koszonhetoen kedvet kapott a tanctanulashoz augusztus 30. es szeptember 10. kozott jelentkezhet a szeptember 13-an indulo kepzesre.

A tanfolyam reszleteirol tobb informacio a www.logadance.ro honlapon, vagy a tancgalan szerezheto be.

Latvanyos tancbemutato volt az Eszaki Szinhazban


Lenyugozo galaeloadast tartott a Loga Dance School (szatmar.ro)

X