6 Septembrie 2011 (szatmar.ro)


Latvanyos galaval unnepel a Loga Dance School


Immar negyedik eve varja a tancolni vagyokat Szatmarnemeti legszinvonalasabb tanciskolaja, a Loga Dance School.

Ezt az evfordulot unneplik meg szeptember 9-en, hagyomanyos tancgalaval az iskola vezetoi es tagjai.

A tancvilag kedveloi ezuttal sem fognak csalodni, hiszen egy fantasztikus galaest var rajuk, melynek iden is az Eszaki Szinhaz ad otthont, pentek este 18 oratol.

Loga Dance School negyedik evforduloja alkalmabol ezuttal egy profi magyarorszagi tancospar lep szinpadra a helyi kozonseg elott, es mintegy tiz tancot -5 latint es 5 standard tancot – mutatnak be.

Rajtuk kivul a Loga Dance School tancosai is fellepnek, bemutatva az iskolaban elsajatitott tancokat. Musorukban, az elmult evekhez hasonloan tobb fajta tancot – standard, latin es szalsza tancokat – adnak elo.
Az idei gala minden bizonnyal a korabbiakhoz hasonloan magas szinvonalu es feledhetetlen elmeny lesz. Jegyeket vasarolni 18-21 ora kozott lehet a tanciskolaban.

A terembe szolo jegyek ara 10 lej, a paholyba szolo jegy pedig 15 lejbe kerul. A szervezok elmondasa szerint, szinte mar telt haz van, igy az erdeklodok fokent a paholyokban kaphatnak meg szabad helyet.

A tancgala azon kivul, hogy kulonleges szorakozast biztosit, izelitokent is szolgal a tancos labu szatmariaknak.

Hiszen a lenyugozo mozdulatokat a helyiek is megtanulhatjak, ugyanis szeptember 19-tol indul az uj tancoktatasi program a Loga Dance Schoolban, amelyre mar lehet iratkozni hetkoznaponkent 18-21 ora kozott az iskola szekhelyen, a regi nyomda feletti tancteremben, a Nagypiac mellett..

Az iskola most 25 szazalekos kedvezmenyben reszesiti mindazokat a 12-18 ev kozotti fiatalokat, akik beiratkoznak a kezdoknek szolo tanctanfolyamokra. A tanfolyam reszleteirol tobb informacio a www.logadance.ro honlapon, vagy a tancgalan szerezheto be.


Latvanyos galaval unnepel a Loga Dance School (szatmar.ro)

X