6 Octombrie 2010 (portalsm.ro)


La cel mai select local din oras, La Catirra, au loc cele mai tari chefuri din oras.


Aici, in fiecare miercuri, se organizeaza concursuri de karaoke, joi are loc Salsa Party cu Loga Dance School, iar in fiecare weekend au loc petreceri tematice: pajama party, ceardas party, Halloween party, school party, etc.

Organizatorii vin in fiecare saptamana cu ceva nou si ii surprind placut pe petrecareti, reusind sa creeze atmosfera.

La Catirra nu este doar un local pentru petreceri. La putin timp dupa deschidere, a devenit una din cele mai cunoscute cafenele din oras.

Caffe Latte, Cappucino Vieneze, Cappucino Caramel, Cappucino Vanilla, Cappucino Amaretto, Caffe Amore, Moccacino, Melange, Cinnamon Café, Chocolate Caffe, Bianco Chocolate Caffe, Frappe, Frappe Ice Crea, specialitatea La Catirra Caffe si multe alte bauturi, le gasiti pe str.Horea nr.4.

Toate ceaiurile pot fi servite si in varianta Ice Tea, iar cafeaua poate fi savurata si in varianta fara cofeina. Puteti degusta bauturi specifice locatiei, shake-uri, racoritoare fresh si lemonade, cocktailuri alcoolice si non-alcoolice, bere, vinuri si alte bauturi fine si alese.

Dupa cum spuneam la inaugurarea localului, cafeneaua reuseste o combinatie impecabila intre modern si conservator, intre vechi si contemporan.

La Catirra se poate compara cu marile cafenele din cele mai importante orase ale Europei, in special prin decorul unic.

De asemenea, aici aveti si acces gratuit la internet wireless, in cazul in care aveti o intalnire de afaceri si/sau vreti sa va verificati rapid email-ul.


La cel mai select local din oras, La Catirra, au loc cele mai tari chefuri din oras (portalsm.ro)

X