19 August 2010 (szatmar.ro)


Keszulodnek a Galara


Tancgalaval unnepli megalakulasanak harmadik evfordulojat a Loga Dance School.

A tancvilag kedveloi fantasztikus bemutatonak lehetnek szemtanui augusztus 29-en, este 19 oratol az Eszaki Szinhazban.

A Loga Dance School harmadik evforduloja alkalmabol, a profi tancosok es az iskola versenytancosai lepnek szinpadra a helyi kozonseg elott. Musorukban tizenket tancot, standard (keringo, tango, quick step, slow fox),  latin tancokat (szamba, cha-cha-cha, jive, rumba) es szalsza (szalsza, rueda de casino, szalsza cubano, bachata) adnak elo. A tancgala azon kivul, hogy kulonleges szorakozast biztosit izelitokent is szolgalhat a tancos labu szatmariaknak.

A kaprazatos mozdulatokat a helyiek is megtanulhatjak, ugyanis szeptember 13-tol indul az uj tancoktatasi program a Loga Dance Schoolban.
Az idei gala a korabbiakhoz hasonloan magas szinvonalu es feledhetetlen elmeny lesz.

A szervezok meglepetesnek szanjak, hogy kik lesznek a rendezveny diszmeghivottjai, de annyit  elarulhatunk, hogy magyarorszagi es romaniai  profi tancosok szorakoztatjak majd a nagyerdemut.

A Loga Dance School tanciskola novendekei az elmult idoszakban tizenket tancstilust sajatithattak el, es a galan eloadjak az edzotaborban tanultakat.

Aki kedvet kap a tanctanulashoz augusztus 30. es szeptember 10. kozott jelentkezhet a szeptember 13-an indulo kepzesre. A tanfolyam reszleteirol tobb informacio a www.logadance.ro honlapon, vagy a tancgalan szerezheto be.


A harmadik evfordulo galajara keszul a Loga Dance School


Keszulodnek a Galara (szatmar.ro)

X