8 August 2013 (szatmar.ro)


Jotekonysagi tanceloadas


A Szent Benedek Egyesulet autista gyermekeinek segitesere szerveznek tanceloadast es kiallitast.

Augusztus 9-en 19 orai kezdettel a Szakszervezetek Muvelodesi haza elott rendhagyo street-dance showra kerul sor a G. M. Kulturalis Kozpont es a Black And White Angels tanccsoport szervezeseben. Az eloadas cime: Egyutt egy jobb vilagert.
A rendezveny celja kettos: egyfajta unnep ez, hiszen a tancegyuttest 5 eve alapitottak, am egyuttal jotekonysagi eloadas is, hiszen barki adomanyozhat a Szent Benedek Egyesulet altal gondozott autista gyermekek javara.

A tanceloadason a hazigazdak – Black & White Angels es Black & White Lil’Angels – mellett fel fognak lepni a Loga Dance School, a Passion4Salsa, a nagyvaradi Studio es Meyo Replay Dance tancosai, de olyan szolotancosok is, mint a szalontai MrSiid, Vlady vagy Paula Rat.

Az eloadast Cserey Csaba utohangszermuvesz teszi meg szinesebbe.

Az eloadassal parhuzamosan megtekintheto lesz egy fotokiallitas is: Dragos Edmondnak, a tanccsoport megalapitojanak kepei lesznek itt lathatok, minden egyes kiallitott darab temaja pedig a tanc lesz. A kepek megvasarolhatok lesznek es az igy befolyt osszeget is a beteg gyermekek megsegitesere, kezelesere forditjak.


Jotekonysagi tanceloadas (szatmar.ro)

X