3 Aprilie 2011 (szatmar.ro)


Ismet unnepelt a Loga Dance School


A Loga Dance School tanciskola ket eve iktatta be tanctipusainak oktatasa koze a Salsat. Ennek apropojan aprilis masodikan 21 oratol, fergeteges Show Dance-, es Salsa Partyn vehettek reszt a tanciskola tagjai, az erdeklodok es a helyi media kepviseloi.

Ahogyan azt mar megszokhattuk, a Loga Dance School kozossege ezuttal is kitett magaert.

Mukodesuk ota azon faradoznak, hogy a tanc muveszetet es eleterzeset tersegunkben is egyre nepszerubbe tegyek.

A tanciskola eddigi tevekenysegenek sikerei azt igazoljak, hogy tersegunkben is egyre nagyobb igeny van a minosegi tancoktatasra.
A tanc szerelmeseinek szombat este kulonleges elmenyben lehetett reszuk.

A tancstilusok vilagaban nagy nepszerusegnek orvend a Salsa, nem veletlen, hogy a Loga Dance School arra torekedett, hogy ennek oktatasara kulon lehetoseget biztositson azoknak, akik jobban el akarjak sajatitani ennek legaprobb technikajat is.

Az est folyaman a tobb mint 100 erdeklodo megtapasztalhatta, milyen is az igazi Salsa eleterzes.

A resztvevoket a tanciskola alapitoja es vezetoje Loga Lorant koszontotte, aki egyben bemutatta a meghivott tancosokat es ismertette a bemutatasra kerulo produkciokat is.
Szinvonalas tancbemutatot lathattunk a nyiregyhazi a 2 Step Hip Hop es a Fanat-X-, valamint a kolozsvari Bailarte Dance School tancosaitol.

A tanchoz nelkulozhetetlen hangultatteremto zenet pedig Dj. C biztositotta.

A remekre sikeredett bemutatot kovetoen pedig a tancosok es a meghivottak atadtak magukat a hajnalig tarto tancos elvezeteknek.
Ugy tartjak, hogy a tanc, hid a test es a lelek kozott, ha te is szeretned megtapasztalni milyen varazsa van a Salsanak, iratkozz be a Loga Dance School soron kovetkezo tanfolyamara.

Bovebb informacioert kattints a www.logadance.ro honlapra.

Verpezsdito Salsa szuletesnapi party es Show Dance a Loga Dance School tanciskolaban


Ismet unnepelt a Loga Dance School (szatmar.ro)

X