18 August 2011 (satmareanul.net)


Incepe August Fest la Carei


Timp de o saptamana, in municipiul Carei se vor desfasura manifestarile incluse in programul editiei din acest an a August Fest. Este vorba despre programe culturale si competitii sportive organizate de Centrul Cultural Municipal, incepand de vineri, 19, pana sambata, 27 august.

Vineri, 19 august, in prima zi a manifestarilor, este prevazut concursul international de karting – Carei Kart Racing 2011 – organizat de Asociatia Kart Racing Carei, in Parcul Kossuth, de la ora 9.00. De la aceeasi ora si in acelasi loc, concursul va continua si sambata, 20 august.

Tot sambata, de la ora 20.00, in Parcul Deondrologic, va avea loc un spectacol international de folclor, cu participarea ansamblurilor Ceatara, Rekettye si Rote Rose, precum si Ansamblul “Les gastadours – Lamballe” din Franta, care va oferi publicului o ora de dansuri franceze si celtice, cu instrumentisti si dansatori de exceptie veniti tocmai din Franta.

Duminica, 21 august, de la ora 17.00, in Sala Mare a Primariei Carei, va avea loc un recital de pian sustinut de Nagy Gergo de la Academia de Muzica “Gheorghe Dima” – Cluj Napoca si Beiland Arnold din Carei. De la ora 20.00, in Parcul Deondrologic va avea loc Gala Dansului Careian – dans de societate si dans modern, cu participarea Lead & Follow, Magic Dance, Funky Dance, Lost B Boy, Rap Style – invitati Loga Dance School Satu Mare.


Incepe August Fest la Carei (satmareanul.net)

X